Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Vibram FiveFingers M One Quarter Moc Hemp Grey/Black

  • 899 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Vibram antar utmaningen att hålla prestandan på ¼ av volymen och presenterar nya Vibram ¼ (Vibram One Quarter)!

Med sin speciella tredimensionella origamidesign och den unika tekniken i sin sula (Vibram LiteBase) är Vibram ¼ en lätt, bekväm och kompakt sko som är oerhört lätt att bära med sig och perfekt för resor! En produkt med modernt utseende som kommer att vara den perfekta följeslagaren för din fritid, dina stadsäventyr eller – varför inte – en unik present! 

Levereras i en smidig liten väska, perfekt för att ha med på resorna! Obs! Dessa skor är grå/svarta, de gröna skorna visar väskan samt hur de ser ut när man viker ihop dem!

Höjdpunkter:

  • BÄRBAR: Sulan är baserad på en speciell tredimensionell origamidesign som gör den till en kompakt och stabil geometrisk struktur. 
  • NATURLIG KOMFORT: Även om den är hopfällbar bibehåller den den bekväma passformen för en vanlig sko. Dessutom ökar bambumaterialet som används i innersulan komforten vad gäller kylning. 
  • MINIMALISM OCH LÄTTHET: Sula som drivs av Vibram LITEBASE Technology. Vibram introducerar sin LITEBASE Tech som drastiskt minskar tjockleken och vikten för yttersulor i gummi och bibehåller helt det grepp och grepp som förväntas av Vibram. Denna nya teknik minskar bastjockleken drastiskt med upp till 50 % från en identisk suldesign och gör att den totala vikten kan minskas med upp till 30 %. 

Sammansättning: 

  • Sula: Vibram Rubber Gumlite med Vibram LITEBASE-teknologi 
  • Ovandel: Hampa