Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Bola

Bola tåstrumpor
Bola tillverkar tåstrumpor av hög svensk kvalitet!

I deras breda sortiment, allt tillverkat i Sverige, finns strumpor som passar för alla tillfällen och som får dina fötter att må bra. Bolas tåsockar i merinoull och coolmax passar perfekt för träning och löpning. De passar mycket bra i minimalistiska skor och barfotaskor. Som idrottare är det viktigt att ha rätt utrustning för att undvika skador och uppnå optimal prestation. Ett område som ofta förbises är valet av rätt strumpor. Bola är ett märke som har specialiserat sig på att tillverka sköna tåstrumpor för både sport och fritid.

Klicka här för att se alla våra tåstrumpor.

Bola Speed Running

139 kr 69 kr

Bola TenToes Merino - Mjuk och Sömlös

TenToes Merino är en mjuk socka helt utan sömmar, tillverkad i 80% Merinoull, 18% Nylon och 2% Lycra. Merinoull är ett naturligt material som ger utmärkt fukttransport och värmeisolering samtidigt som det är mjukt mot huden. Den sömlösa designen minskar risken för skav och förhårdnader, vilket är viktigt för idrottare som utsätter sina fötter för hög belastning.

Bola TenToes Bomull - Mjuk och Bekväm

Tåstrumporna TenToes Bomull är en mjuk socka helt utan sömmar, tillverkad i 90% Bomull, 5% Nylon och 5% Lycra. Bomullsmaterialet ger en mjuk och bekväm känsla mot huden samtidigt som den sömlösa designen minskar risken för skav och förhårdnader. Dessa tåsockor är perfekta för en dag på stan eller en avslappnad promenad.

Bola TenToes Training Coolmax - För Aktiviteter med Hög Intensitet

TenToes Training Coolmax har en nedsydd resår och inga skavande sömmar, tillverkad i 80% Coolmax, 18% Nylon och 2% Lycra. Coolmax är ett högpresterande material som transporterar bort fukt från huden och håller fötterna torra och bekväma under högintensiva aktiviteter. Den sömlösa designen minskar risken för skavsår och förhårdnader, vilket gör dessa tåstrumpor till ett utmärkt val för träning och tävling.

Bola TenToes Low Coolmax - Lätt och Bekväm

Tåstrumporna TenToes Low Coolmax har en nedsydd resår och inga skavande sömmar. Den är liknande tentoes training, fast tillverkad som en lägre modell i materialen 80% Coolmax, 18% Nylon och 2% Lycra. Dessa tåsockor är lätta och bekväma, perfekta för aktiviteter där vikten spelar en viktig roll, såsom löpning och cykling.

Sammanfattningsvis erbjuder Bola tåstrumpor i hög kvalitet för olika ändamål. Oavsett om du är en idrottare eller bara vill ha bekväma tåsockor för vardagligt bruk, så har Bola något som passar dig. Genom att välja rätt strumpor kan du t.ex. undvika skavsår, nageltrång och liktornar. Oavsett om du är en idrottare eller bara vill ha bekväma strumpor för vardagligt bruk, så har Bola Tentoes något som passar dig.