Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Oakley Skidglasögon & Sportglasögon

Oakley skidglasögon, solglasögon, och sportglasögon.

Idag är Oakley ett av världens största och mest välkända varumärken av sportglasögon med fokus på högsta kvalitet och erbjuder idag ett brett sortiment av olika sorters sol- och skidglasögon för dig som bara nöjer dig med det bästa. En innovativ design som får dig att prestera till max.

Oakley startades redan år 1975 av grundaren Jim Jannard som till en början producerade motocrosshandtag men fortsatte sedan till det vi idag mest förknippar med Oakley som varumärke, nämligen solglasögon, sportglasögon och skidglasögon.

Affärsidén var och är fortsatt, att inte bara tillverka produkter med bättre funktionalitet, utan som också med fokus på innovativ design alltid ska sticka ut jämfört med andra konkurrenters produkter. Den stora framgången kommer från en rad innovationer som exempelvis PRIZM™-linserna.Oakley sportglasögon är perfekta för många olika aktiviteter

Alla Oakley sportglasögon är utformade med hög prestanda och skydd i åtanke, så oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt, kan du vara säker på att dina ögon är skyddade med Oakley.

Aktiviteter där sportglasögon är till en fördel