Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Coxa Carry


Coxa Carry WR1 Midjebälten, Vätskebälten, Ryggsäckar

Coxa ryggsäcken har genom sitt unika ergonomiska bärsystem snabbt blivit en favorit bland elitidrottare och utövare inom längdåkning, löpning, MTB och vandring. Claes Bergkvist är innovatören bakom det patenterade ergonomiska bärsystem som gör att all vikt och belastning flyttas från axlarna till höfterna och möjliggör full rörlighet.
WR1 Race bältet har samma unika "Coxa fit" som det ursprungliga WR1 midjebältet vilket ger ultimat komfort. Meshtyget är samma andningsbara 3D-mesh som i Coxa ryggsäckar och ger en effektiv vaddering för att förbättra komforten mellan ländryggen och bältet. Materialet är tåligt och hållbart för extrema förhållanden.
Produkterna som Coxa Carry utvecklar har ett tydligt syfte att förbättra komforten och prestandan för användaren. Coxa utvecklar sina produkter tillsammans med idrottare i världsklass och engagerar den enskilda idrottsman eller hela laget i tidiga stadier med prototyper. Efter denna process omdefinierar de förslagen om förbättringarna och sedan omarbetar de och testar igen tills alla är nöjda med det slutliga resultatet. Coxa Carry leds av ett team och en styrelse med bred erfarenhet från nystartade innovationsföretag och från konsumentprodukter. Vi alla har upplevt wow-ögonblicket när Coxa sätts på ryggen och känslan av viktlöshet som finns där. Köp nu och ta dina träningar och tävlingar till nästa nivå

COXA WR1 Race Pink

1 399 kr 1 199 kr

Coxa R8 Orange

1 699 kr 1 199 kr

COXA WB1 Orange

399 kr 249 kr

COXA WB1 Yellow Hiviz

399 kr 249 kr