Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Värmeväxlare Airtrim & Jonaset värmemask

Här har vi samlat alla värmeväxlare/värmemasker som vi har i vårt sortiment. Vi på Northsport.se har själv gjort produkttester av flera olika märken av värmeväxlare. Det är Airtrim och Jonaset som vi anser vara dom bästa maskerna på marknaden och därav har vi valt att ta in dessa i vårt sortiment.

Jonaset Värmefilter

399 kr 299 kr

Jonaset värmemask

649 kr 499 kr

Airtrim Astma

599 kr 449 kr

Lösningen för kalla utomhus aktiviteter

Att träna utomhus under vintermånaderna kan vara en utmaning, speciellt för personer med astma. Kall luft kan orsaka andningsbesvär, vilket gör det svårt att hålla igång träningen. Men nu finns det lösningar som kan hjälpa dig att fortsätta träna utomhus även när temperaturen sjunker.


Airtrim - Perfekt för personer som vill träna även när det är kallt ute

Airtrim är en innovativ värmeväxlare som kan hjälpa personer med astma att träna utomhus utan att uppleva andningsproblem. Värmeväxlaren värmer upp den kalla luften innan den når lungorna, vilket minskar risken för besvär.

Airtrim är också idealisk för personer som älskar sport och tävlingar. När du använder Airtrim, kan du träna i kalla förhållanden utan att behöva oroa dig för att din prestation försämras.


Jonaset värmemask - Jämförbart alternativ till Airtrim

En annan produkt som är perfekt för utomhusträning i kalla förhållanden är Jonaset värmemask. Detta är ett jämförbart alternativ till Airtrim, men vi upplever att det inte blir lika mycket imma på glasögonen när man använder Jonaset värmemasken kontra Airtrim.

Jonaset värmemasken kan också användas som en andningsmask för löpning i kyla. Den värmer upp den kalla luften innan den når lungorna, vilket gör det enklare att andas och hålla igång träningen.


Lösningen för personer med astma som vill träna utomhus

Både Airtrim och Jonaset värmemasken kan vara en lösning för personer med astma som vill träna utomhus i kalla förhållanden. De kan hjälpa till att minska risken för andningsbesvär och göra det möjligt att fortsätta träna utan att behöva oroa sig för hälsorisker.

Förutom att vara bra för personer med astma är båda produkterna också idealiska för personer som älskar sport och tävlingar. Oavsett om du tränar för en tävling eller bara vill hålla igång träningen under vintermånaderna, är både Airtrim och Jonaset värmemasken ett utmärkt val.

Så om du är en person som vill träna utomhus även när det är kallt ute, överväg att använda en värmeväxlare eller en värmemask. Det kan göra skillnaden för din hälsa och träning.