Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Löparvästar och löparryggsäckar

Minimalistiska lättviktslöparvästar och löparryggsäckar för löpning, ultralöpning, turskidåkning och toppturer. Att hitta rätt löparväst eller löparryggsäck är viktigt för alla löpare, oavsett om du tränar för en tävling eller bara vill ha en bekväm lösning för att bära med dig nödvändigheter under din löprunda. Northsport erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och funktionella löparvästar och löparryggsäckar från några av de bästa varumärkena på marknaden. Nedan hittar du några av våra favoritval.

Coxa R8 Orange

1 699 kr 1 199 kr

UltrAspire Zygos 4.0

1 499 kr 699 kr

Coxa carry

Coxa carry är ett varumärke som blivit mycket populärt bland elitidrottare tack vare sitt unika ergonomiska bärsystem. Med deras vätskevästar kan du bära med dig allt du behöver för din löprunda utan att känna dig tung och obekväm. Coxa carrys vätskevästar är lätta och smidiga med flera smarta funktioner, till exempel justerbara remmar och fickor för förvaring av energi-geler och telefon.

OMM

OMM är ett annat populärt varumärke bland löpare som söker efter minimalistiska och lätta löparvästar och löparryggsäckar. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material och designade för att maximera rörelsefrihet och minska tyngd. Förutom löparryggsäckar har OMM också ett utbud av vätskevästar, perfekta för kortare löprundor där du bara behöver ta med dig det mest nödvändiga.

Ultimate Direction

Ultimate Direction är ett varumärke som är välkänt för sina högkvalitativa och genomtänkta löparvästar och löparryggsäckar. Deras produkter är utformade med avancerad teknik och innovativa funktioner, till exempel justerbara remmar och flera förvaringsfickor för allt du behöver under din löprunda. För både dam och herr erbjuder Ultimate Direction ett brett sortiment av löparvästar som passar alla typer av löpare.

Ultraspire

Ultraspire är ett annat varumärke som erbjuder lätta, smidiga och hållbara löparvästar och löparryggsäckar. Deras produkter är designade med fokus på funktionalitet och rörelsefrihet, vilket gör dem perfekta för längre löprundor där du behöver ta med dig mer utrustning. Ultraspire erbjuder också en rad olika vandringsryggsäckar och vätskeryggsäckar för de som vill utforska naturen.

Sammanfattning

Oavsett om du är en erfaren löpare eller bara börjar träna, är det viktigt att ha rätt utrustning för att maximera din prestation och komfort. Genom att välja en högkvalitativ och funktionell löparväst eller löparryggsäck från något av de här varumärkena kan du vara säker på att du har det du behöver för att ta dig igenom din löprunda. Hos Northsport har vi ett brett utbud av löparvästar och löparryggsäckar från de bästa varumärkena på marknaden. Oavsett om du söker efter en ultralätt ryggsäck, en vätskeväst eller en lättviktsryggsäck, finns det något för alla på vår hemsida.

Vi på Northsport är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter från varumärken som Coxa carry, OMM, Ultimate Direction och Ultraspire. Våra löparvästar och löparryggsäckar är speciellt designade för att möta behoven hos alla typer av löpare. Med ett brett utbud av storlekar, stilar och funktioner, kan du vara säker på att hitta en produkt som passar dig.

Oavsett om du tränar för en tävling eller bara vill ha en bekväm lösning för att bära med dig dina nödvändigheter under din löprunda, kan du vara säker på att hitta vad du söker på Northsport.