Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Vibram FiveFingers W V-NEOP Black/White

  • 1 499 kr
  • 1 299 kr

I lager

FiveFingers nya succé-sko, perfekt till vardags men också grym i och runt vatten!

V-NEOP har en bekväm och funktionell ovandel i neopren och en greppvänlig Vibram-yttersula som erbjuder ett stilfullt utseende som är perfekt att utforska den urbana lekplatsen eller för löpning i blöta miljöer!

Ovandelen i neopren tjänar flera ändamål och tillför ett mått av värme och komfort. Dessutom fungerar neopen som en traditionell våtdräkt för din fot; den släpper in en liten mängd vatten och isolerar den så att du bekvämt kan njuta av aktiviteter på och runt stranden, sjön eller poolen. Den har också en antimikrobiell behandling som hjälper till att motverka lukt. V-NEOP kommer med en uttagbar innersula som kan användas för att ge ett extra mått av värme och komfort. Den 3 mm minimalistiska yttersulan ger en bra markkänsla. Den vita XS Trek performance-yttersulan är extremt mångsidig med bra grepp på våta och torra ytor. V-NEOP ser ut och känns bra till vardags och på stadsäventyr men presterar även bra när den används i och runt vatten!

Vikt: W38 = 142gr ; M43= 184gr

Sula

Vibram ® XS TREK är en teknisk sula som tillåter bred prestande och är full av olika egenskaper, i synnerhet flexibilitet och våtgrepp. Optimal balans mellan hållbarhet, stabilitet och komfort. XS TREK passar perfekt till det mesta och tar dig från stigen till den urbana lekplatsen till inomhusaktiviteter där den passar perfekt tack vare det vita gummit. 

Specifikationer

  • Mellansula: Nej
  • Yttersula: 1,55 mm gummi för huvudplattformen, 3,55 mm gummi på den tjockaste delen
  • Övre material: Lycra + 1,2 mm SBR + Lycra med PU-klack
  • Maskintvätt: kall/lufttorka