Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

OmaKing Lux Leather Fresh

  • 89 kr

I lager

Svala och sköna "do it yourself"-innersulor tillverkade av läder specialanpassade för bredare skor och barfotaskor!

Skinnsulor med en integrerad bas av aktivt kol ger verklig komfort för dina fötter! Vegetabiliskt garvat läder ger foten en behaglig miljö för hela dagen. En mjuk bas dämpar och hjälper foten att slappna av. Aktivt kol fungerar som deodorant inuti skon. Absorberar fukt väl och torkar snabbt. Det rekommenderas att ta bort innersulorna från skorna på kvällen och ställa dem för att torka (inte direkt på ett element dock). Inläggssulor ger komfort och ger skydd för dina skor!

Tillvägagångssätt: Rita av dina gamla innersulor och klipp till önskat format med en kraftig sax. Perfekt till minimalistiska barfotaskor med bred tåbox! Finns i tre storlekar för att täcka spannet från första skorna till storlek 47.

Storlek 35-41:

  • Bredd: 10,0 cm
  • Längd: 26,5 cm

Storlek 41-47:

  • Bredd: 11,0 cm
  • Längd: 30,5 cm

Om OmaKing: Estländskt varumärke som grundades 1927. OmaKings produkter är handgjorda av Ritico OÜ i Kirumpää, södra Estland. Deras produkter är gjorda av naturligtmaterial som naturlig filt, lammull och läder. OmaKings barfota-innersulor är bredare i form för att passa bred passform eller barfotaskor.