Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Fischer Twin Skin Sport EF

  • 2 599 kr

I lager

Skinskidor i instegsmodell till ett superpris! 

Den lättåkta, mångsidiga Twin Skin Sport EF är idealisk för nya skidåkare som vill njuta av skidspåren. Twin Skin Sport EF är ett bra val för nybörjare eller skidåkare på medelnivå som är ute efter vallningsfria skidor. Tack vare dess Twin Skin i vallningszonen behöver du inte tillföra någon fästvalla för att få grepp. Efficient Forward ger en effektiv, förlåtande kick som kräver mindre energi. Det är bara att klicka fast dig i skidorna och ge dig iväg!

Egenskaper:

  • Air channel - Luftkanaler integrerade i fiberglasträkärnan sparar vikt jämfört med de rena träkärnorna och är mer motståndskraftiga mot brott. 
  • Efficient Forward - Tack vare den revolutionerande sammansättningen av beprövade material är elasticiteten i skidans konstruktion extremt ökad: detta garanterar en förlåtande sparkverkan och en ny, lättsam skidupplevelse!
  • Twin Skin - Två separata hudar som ligger förskjutet mot varandra samt varierat utstick ger en fantastisk känsla och glid. Mohair-hudarna ger ett säkert fäste i alla fören.
  • Ultra tuning - Obegränsat glid! Offset-basstruktur gör skidan snabb och lämplig för alla användningsområden.
  • Vikt per skida: 1.670g/194c

Välj till: Fischer Race Classic IFP-bindningar

Den här Turnamic-bindningen är nya standarden hos Fischer och Rossignol och är flyttbar utan verktyg, du kan flytta den enkelt med handen direkt i spåren. Fischer Race Classic IFP är en toppmodell med praktiska step-in funktionen, den låser fast pjäxan när du kliver i bindningen. På grund av denna funktion är modellen något tyngre än Race Pro-modellen.

Vid samtidigt köp av skidor monterar vi bindningen i standardläge och den storlek du uppgett i kassan. Du kan senare justera bindningens läge och storlek om du önskar!