Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Fischer Twin Skin Sport EF

  • 2 599 kr
  • 1 999 kr

I lager

Skinskidor i instegsmodell till ett superpris! 

Den lättåkta, mångsidiga Twin Skin Sport EF är idealisk för nya skidåkare som vill njuta av skidspåren. Twin Skin Sport EF är ett bra val för nybörjare eller skidåkare på medelnivå som är ute efter vallningsfria skidor. Tack vare dess Twin Skin i vallningszonen behöver du inte tillföra någon fästvalla för att få grepp. Efficient Forward ger en effektiv, förlåtande kick som kräver mindre energi. Det är bara att klicka fast dig i skidorna och ge dig iväg!

Egenskaper:

  • Air channel - Luftkanaler integrerade i fiberglasträkärnan sparar vikt jämfört med de rena träkärnorna och är mer motståndskraftiga mot brott. 
  • Efficient Forward - Tack vare den revolutionerande sammansättningen av beprövade material är elasticiteten i skidans konstruktion extremt ökad: detta garanterar en förlåtande sparkverkan och en ny, lättsam skidupplevelse!
  • Twin Skin - Två separata hudar som ligger förskjutet mot varandra samt varierat utstick ger en fantastisk känsla och glid. Mohair-hudarna ger ett säkert fäste i alla fören.
  • Ultra tuning - Obegränsat glid! Offset-basstruktur gör skidan snabb och lämplig för alla användningsområden.
  • Vikt per skida: 1.670g/194c

Lätt att välj rätt längd: Vet du inte vilken längd du ska välja så väljer vi längd åt dig. Skriv din vikt och längd när du beställer. Tycker vi att en annan längd passar bättre än den du valt så ändrar vi. Generellt sett kan man säga att skidorna inte bryr sig om hur lång du är. Din vikt är det mest väsentliga när det kommer till att välja skidlängd och spann. Men allt för långa skidor i förhållande till din kroppslängd kan så klart kännas en aning klumpig. Väger du mer än 75 Kg och är längre än 170 cm så välj fullängd, 204 cm. Vi kan även hitta skidor på 199 cm som kan passa men det är generellt lättare att hitta bra skidor på 204 cm om du väger över 75 kg. Väger du 65-75 kg och ligger mellan 165-175 cm så passar oftast 199 cm bra. När du väger över 70 Kg kan du även välja 204 cm. För dig som väger 55-65 Kg och ligger mellan 160-170 cm så passar ofta 194 cm.

Längd: 194 cm passar 50-65 Kg / 160-170 cm
Längd: 199 cm passar 65-75 kg / 165-175 cm
Längd: 204 cm passar 75 Kg < / 170 cm <

Välj till: Fischer Race Classic IFP-bindningar

Den här Turnamic-bindningen är nya standarden hos Fischer och Rossignol och är flyttbar utan verktyg, du kan flytta den enkelt med handen direkt i spåren. Fischer Race Classic IFP är en toppmodell med praktiska step-in funktionen, den låser fast pjäxan när du kliver i bindningen. På grund av denna funktion är modellen något tyngre än Race Pro-modellen.

Vid samtidigt köp av skidor monterar vi bindningen i standardläge och den storlek du uppgett i kassan. Du kan senare justera bindningens läge och storlek om du önskar!