Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Fischer Speedmax 3D DP Sprint 191 cm (23/24)

  • 9 999 kr
  • 8 499 kr

I lager

Fischer Speedmax 3D DP Sprint - Beställ handplockade stakskidor av oss idag!

Den klassiska skarpa neongula färgen lyste upp många prispodium i långloppscupen under fjolåret! Speedmax 3D Double Poling Sprint är speciellt designad för de unika kraven som gäller vid stakåkning. Lägre spannhöjd, mjukare övergång från spann till glidyta och därmed mindre tryck. Skidan tillverkas med Fischer unika Cold base bonding-teknik där skidan  sätts ihop utan värme vilket gör att belaget ej förstörs i värmeugn och därmed tar åt sig valla bättre, glider bättre med en kärna som inte påverkas av väderförhållanden. Vi har valt ut de spann som vi har lyckats bäst med under föregående säsonger. Tillverkas i en längd, 191cm.

Klas på Northsport slutade 5:a på Vasaloppet 2020 med Fischer DP-skidor från butiken. Välj till slip och få ett par skidor i riktig världsklass!

Välj till bindningar och slip. 

Öhrners universalslip XR2 -7/+2 är perfekt för Vasaloppet!

Önskar ni en kallare slip så maila oss. Ni kan alltid maila oss och resonera om val av skidor och slip. Kundtjänst kommer att se till att ni får prata med riktiga elitskidåkare eller elitvallare. 

Välj till: Fischer World Cup Classic IFP Bindning

Fischer Worldcup Classic IFP, en ny  TURNAMIC® utvecklad för världscupen. Bindningen är flyttbar utan verktyg  och du byter dess position enkelt och snabbt. Fischer Worldcup Classic  IFP har en Safe Lock-funktion som förhindrar oavsiktlig öppning av  bindningen under ditt lopp. FLOWFLEX®-tekniken gör det möjligt för  bindningen att flexa med skidan för optimal kraftöverföring. De kuddar som sitter på Fischers klassiska Turnamic-bindningar är medelstyva och passar perfekt för stakning!