Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Fischer Twin Skin Carbon Pro IFP 2021/2022

 • 5 499 kr
 • 4 599 kr

I lager

Det senaste tillskottet till Twin Skin Race-familjen är här! Med kortare och bredare hudar utformade för att ge en stark kick och samtidigt behålla ett perfekt glid. Basen är konstruerad med Cold Base Bonding-teknik som ger bättre vaxning och slipning för att maximera din hastighet.
Unique

Det som gör Twin Skin så speciellt är de två separata hudremsor som är placerade i offset-position med varierande djup för jämnt och balanserat glid. Twin Skin säkerställer bra grepp i hårda och isiga förhållanden. Tack vare den unika teflonbeläggningen minimeras fuktabsorptionen och efterföljande isbildning.

Egenskaper:

 • Cold Base Bonding - En revolution inom skidtillverkning. Ger ett belag som är slätare och absorberar paraffin bättre. Garanterar maximalt glid.
 • Air Core Carbon - Den mest framgångsrika kärnan i världscuppens historia. Extremt lätt, stark och vridstyv.
 • Twin Skin - Två separata hudar som ligger förskjutet mot varandra samt varierat utstick ger en fantastisk känsla och glid. Mohair hudarna ger ett säkert fäste i alla fören.
 • Classic 902 - Spannkurva med minskat tryck i ändarna för mjukare spår.
 • DTG World Cup Plus - En grövre struktur idealisk för varmare och fuktigare förhållanden. Slipad med naturliga diamanter.
 • FCF - Fischer Carbon Fiber - Multiaxial T300 1K carbon fibre. High strength and minimum weight laminate.
 • Finish First - Finish First är den övergripande termen för alla våra behandlingar av belaget.
 • Precision Pairing System - Exakt automatiserad mätning av varje skida för optimal parning av skidor.
 • Prewaxed - Infraröd paraffinering för bästa glid direkt från start. Skyddar från smuts och oxidation under lagring och transport. Powered by VAUHTI.

Välj till: Fischer Race Classic IFP-bindningar

TURNAMIC® bindningen för klassiskt är utvecklad från idrottsutövare från världscupen och gör det möjligt för dem att placera bindningen snabbt, enkelt och utan verktyg. FLOWFLEX®-tekniken gör det möjligt för bindningen att flexa med skidan för optimal överföring av energi. Det här är toppmodellen i kategorin och bindningen som du ser i världscupen. Den uppdaterade Turnamicbindningen är lättare och så klart flyttbar utan verktyg. Du flyttar bindningen enkelt med fingrarna, även med en skidhandske på.

Ta hand om dina skinskidor!

För att få ut det mesta av din skinskida så tycker vi att du också ska ta hand om huden som sitter på undersidan av den. Med enkla medel och lätta produkter håller du skinhuden ren och fräsch och förlänger hållbarheten. Du hittar våra olika produkter och set under våra vallasidor för skinskidor. Skinskidor kan du också valla med glidvalla för att optimera farten och glidet även om det inte är något du måste göra.