Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Fischer Twin Skin Race IFP

  • 5 999 kr

I lager

Twin Skin Race är en toppmodell i Fischers skin-kollektion!

Fina och prisvärda lätta skinskidor från Fischer. Har precis som modellen Twin Skin Carbon 100% vit moahair som stighud, två smala remsor. Effektivt grepp på extremt hård snö eller glatta spår. Lätt, stabil Air Core konstruktion ger stabilitet vid högre hastighet. Högre spannkurva vilket ger mer glidande egenskaper och en mera raceorienterad skida. 

Kärnkonstruktion med Air Core som ger skidan låg vikt och som hjälper till att ge stabilitet vid högre hastighet och ett skönt flex i skidan. Skidans bindningsplatta, IFP, gör att du enkelt och verktygsfritt kan flytta bindningens position för att anpassa fäste och glid efter terräng och snöförhållanden. På undersidan har skidans glidzoner ett World Cup Pro-belag för utmärkta glidegenskaper. Fästzonen är försedd med Fischers unika twinskin-konstruktion med två hudar - en på vardera sida om styrspåret. Konstruktionen är gjord för att efterlikna en traditionellt vallad skida. Hudarna är något kortare, bredare och tunnare och är gjorda i 100% mohair!

Kom ihåg att välja till bindningar!

Egenskaper

  • Vikt: 1.190g/197cm
  • Sidecut: 41-44-44
  • TWIN SKIN - Två separata hudar som ligger förskjutet mot varandra samt varierat utstick ger en fantastisk känsla och glid. Mohair hudarna ger ett säkert fäste i alla fören.
  • FINISH FIRST - Term som sammanfattar alla individuella tekniska steg i slutförandet av skidan belag.
  • CLASSIC 812 - Race-konstruktion med lång, dynamisk waxfickemönster för att minimera waxbortfallet när du åker. Idealiskt för kallare och torrare förhållanden.
  • PRECISION PAIRING SYSTEM - Automatisk och dynamisk mätning för att para ihop skidparen. Optimalt!
  • COMPUTER FLEX CONTROL - För racers som ger toppklättring och prestation.
  • POWER EDGE - Förstärkta kanter ger längre livslängd och bättre förutsättningar för din längdskidvallning.
  • AIR CORE BASALITE PRO - Extremt lätt och vridstyv kärna med stabila sidoväggar. Förstärkt med basaltfiber för bästa flexkaraktär.

Välj till: Fischer Race Classic IFP-bindningar

Den här Turnamic-bindningen är nya standarden hos Fischer och Rossignol och är flyttbar utan verktyg, du kan flytta den enkelt med handen direkt i spåren. Fischer Race Classic IFP är en toppmodell med praktiska step-in funktionen, den låser fast pjäxan när du kliver i bindningen. På grund av denna funktion är modellen något tyngre än Race Pro-modellen. Väldigt enkelt att flytta bindningarna utan att något verktyg behövs. Flytta bindningarna fram för bättre fäste och flytta bindningarna bak för bättre glid. Går att flytta bindningen tre steg fram och tre steg bak. Det gör en stor skillnad att gå mellan ytterlägena.

Vid samtidigt köp av skidor monterar vi bindningen i standardläge och den storlek du uppgett . Du kan senare justera bindningens läge och storlek om du önskar!