Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Vibram FiveFingers M ELX Knit Black

  • 1 499 kr
  • 999 kr

I lager

Ny modell från Vibram FiveFingers! ELX Knit förenar komforten med en mjuk, stickad ovandel i kombination med en greppvänlig och minimalistisk yttersula. 

Stickad ovandel

Ovandelen av EL-X Knit från Vibram FiveFingers är tillverkad av ett stickat material och erbjuder väldigt bra komfort. Stickningen sitter bekvämt mot foten tack vare sin mjuka känsla och gör att du kan röra dig fritt oavsett vart dina fötter tar dig. Med utmärkt andningsförmåga förbättrar ovandelen ventilationen genom att tillåta sval och frisk luft att cirkulera och överdriven värme att komma ut. Idealisk för vardaglig användning, polyester- och spandexblandningsstickningen säkerställer överlägsen komfort för hela dagen, från stigar, till urbana lekplatser och till och med inomhusaktiviteter. Slutligen använder EL-X Knit en slip-on design för enkel på och av. 

EVA-innersula och Vibram XS Trek-yttersula

Med en 2 mm EVA-innersula ger Vibram FiveFingers EL-X Knit Shoe lätt dämpning under fötterna för ökad komfort i oförutsägbar eller hård terräng. En Vibram XS Trek-yttersula kompletterar skon vilket säkerställer utmärkt prestanda, framförallt när det kommer till flexibilitet och grepp på våta ytor. Den 3 mm tunna yttersulan ger en optimal balans mellan grepp och hållbarhet i en mängd olika terränger. Sulan ger väldigt bra känsla mot marken för dem som letar efter en minimalistisk upplevelse. Denna yttersula för avslappnad och vardaglig användning färgar inte av sig på golv vilket även gör den perfekt för även inomhusbruk.

Vikt: W38 = 110gr ; M43= 140gr

Sula: Vibram® XS TREK är en teknisk sula som tillåter bred prestande och är full av olika egenskaper, i synnerhet flexibilitet och våtgrepp. Optimal balans mellan hållbarhet, stabilitet och komfort. XS TREK passar perfekt till det mesta i vardagen.

Specifikationer

  • Innersula: Ja, EVA-sula på 2mm.
  • Yttersula: 3mm XS Trek
  • Övre material: Stickat material (80% polyester och 20% spandex).
  • Maskintvätt: kall/lufttorka