Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Swenor Fibreglass Classic

  • 3 299 kr


I lager

Stabil och fin rullskida som används av många elitåkare. Swenor har även varit svenska längdlandslagets val under de senaste säsongerna (21/22 och 22/23).

Swenor Fibreglass är en stabil skida som har en bra dämpande förmåga. Fibreglass har sett likadan under många år just för att så många varit nöjd med åkkänslan. Swenor Fibreglass är ett säkert kort om du är osäker på vad du ska välja. Blir aldrig fel oavsett om du är nybörjare, duktig motionär eller elit. 

  • Hjuldiameter: 70 mm
  • Hjulbredd: 45 mm
  • Vikt: 2150 g
  • Längd: 730 mm

Välj mellan standardrull (2:2), trög rull (3:3) och mycket trög (4:4). Vi rekommenderar standardrull till de flesta. Elitåkare brukar träna med trögre hjul i plattare terräng. Standardrull (2:2) är mer likt glidet på skidor i normalt kallföre. Önskar du kombinera med två olika motstånd fram och bak så maila oss. Vi kan ofta lösa det. 

Paketpris med bindningar: Välj även till om ni vill ha skidorna monterade med bindningar. Köper ni allt i paket med bindningar monterade så får ni paketpris. Priset ändras när ni gjort ert val ovan under alternativ. 

Längd: 730 mm
Hjuldiameter: 70 mm
Hjulbredd: 45 mm
Vikt: 2150 g