Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Personligt träningsupplägg med Klas Nilsson längdskidor PRO

  • 14 995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Personligt träningsupplägg med Klas Nilsson - längdskidor 

Klas Nilsson var bästa svensk på Vasaloppet 2020 med sin 5e placering. Förutom elitskidåkare i Team Curira är Klas Leg. Fysioterapeut. Klas var mellan 2013-2017 ansvarig tränare för Minerva gymasiums skidsatsning i Umeå. Under 2014 och 2015 var Klas Fysio och fystränare för Skellefteå FF i Div 1 Fotboll. Under 2016 fystränare för Skellefteå squash klubb. 2017-2018 fokus på personlig träning för längdskidåkare. 

Ord från Klas Nilsson:

Jag brinner för träning och att hjälpa personer att nå sina mål. Oavsett vilken nivå det gäller och vad målet är så är det alltid lika kul att se glädjen när någon lyckas. Jag har hjälpt allt från motionärer till elitåkare. Detta PRO-paket med personligt träningsupplägg under sex månader eller ett år är ett paket för dig som verkligen vill höja din skidåkning till en ny nivå. Jag går igenom din träning nogrannt varje månad och vi tillsammans tittar över ditt material och hur det kan förbättras. Alla delar i din satsning ses över och du kommer få en väldigt engagerad personlig tränare. Målet är att du ska känna dig som ett proffs! 

Detta ingår i träningsupplägget PRO:

1: Genomgång på ca 60 min (personligt möte eller telefon/Skype) där vi går igenom mål, förutsättningar, bakgrund och dina förväntningar på mig som coach. 

2: Efter jag vet lite mer om din bakgrund, förutsättningar och vilket mål du har med din träning så sätter jag ihop ett förslag på ett individanpassat träningsprogram för den närmaste månaden. 

3: Träningsuppföljning i slutet av varje månad över e-post och telefon. Jag går noga igenom träningen som genomförts, vi reder ut frågetecken och vad som skulle kunna förändras. Ett nytt individanpassat träningsprogram för kommande månad skickas ut. 

4. En noga analys av dina skidor och slipar. Jag hjälper att ordna så dina skidor har rätt slipar och erbjuder även att ta fram nya toppskidor med bra slipar. Vallningsschema med standardvallningar och rillningar för olika fören som fungerar. Materialtips för rullskidor, löpning och tävling.

5. Teknikanalys vid två tillfällen. Vi går igenom vad du främst önskar förbättra och du skickar över videoklipp till mig som jag analyserar och ger feedback på. Alternativt så tar vi en tekniklektion med videoanalys i Skellefteå. 

Det finns möjlighet att utveckla samarbetet med ytterligare teknikhjälp.  

Välj mellan 6  och 12 månader.