Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Joe Nimble recoverToes 2.0 Black

  • 899 kr

I lager

Återhämtningssandaler från Joe Nimble! Här i uppdaterad version.

Joe Nimble recoverToes 2.0 är den perfekta återhämtningssandalen för alla som lider av fotproblem. Den här innovativa sandalen hjälper till att återhämta fötterna och minimerar ömhet medan den samtidigt fixar fotfunktionen. Med en sula på 21 mm och noll-drop hjälper den här sandalen till att stärka musklerna i foten och förbättra hållningen.

Oavsett om du springer mycket, spelar fotboll, tennis, basket eller utövar andra sporter så slappnar recoverToes 2.0 foten av med varje steg efter intensiva träningspass. Den lätta återhämtningssandalen är tillverkad av mjukt, dämpande EVA-skum som minskar trycket på framfoten och hälen genom att försiktigt stödja den tvärgående bågen och avlasta mellanfotsbenen. Samtidigt förbättrar sandalen fotens struktur med ett innovativt tillvägagångssätt: som ett stöd för tårna stöder den mjuka ToeRite® tåseparatorn långsamt och kontinuerligt en rak position av stortån. Detta korrigerar den negativa påverkan av konventionellt formade skor som deformerar stortåns raka position på grund av deras smala tåbox. Häldesignen och ett utbytbart kardborreknäppning säkerställer en individuellt perfekt passform. Joe Nimble designade ToeRite-tåseparatorn i läge och tjocklek så att den har en positiv strukturell effekt på stortån vid varje steg!

Det avtagbara och tvättbara textilbandet med kardborrestängning kan enkelt justeras och ställas in för individuell komfort och passform!

Återhämtningssandalen för fixering av fotproblem!

Joe Nimble recoverToes en innovativ återhämtningssandal som är perfekt för alla som söker efter en enkel lösning på sina fotproblem. Den här sandalen hjälper till att återhämta fötterna, minimerar ömhet och fixar fotfunktionen samtidigt som den ger stöd och komfort.

Många av våra kunder väljer att använda tåstrumpor till tofflorna.

Specifikationer

  • Sula: EVA-skum med noll-drop
  • Vikt: 195 g/sko (Storlek 43)
  • Stil: Toffel
  • Aktivitet: Återhämtning
  • Sultjocklek:  21 mm
  • Säsong: Vår, sommar, höst, vinter
  • Material: Veganska skor

För att klargöra så är inte sandalerna tänkt till att använda när du springer! Istället bör du använda dem efter löprundan eller i din vardag.