Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Joe Nimble recoverToes 2.0 Black

  • 899 kr

I lager


Driv din återhämtning framåt! med Joe Nimble återhämtningssandaler – här i en uppdaterad utgåva!

En revolutionerande produkt som släpptes för två år sedan av Joe Nimble och som ständigt är slutsåld hos oss på Northsport! Extremt bra produkt för dig som vill återhämta fötterna mellan aktiviteter. 

Oavsett om du springer mycket, spelar fotboll, tennis, basket eller utövar andra sporter hjälper recoverToes 2.0 till att slappna av i foten med varje steg efter intensiva träningspass. Den lätta återhämtningssandal av mjuk, dämpande EVA-skum minskar trycket på framfoten och hälen genom att försiktigt stödja tvärgående valv och avlasta mellanfotsbenen. Samtidigt förbättrar sandalen fotens struktur med en innovativ metod: som en skena för tårna stödjer den mjuka" ToeRite®"-tåseparatorn långsamt och kontinuerligt en rak position av stortån! Detta korrigerar den negativa påverkan av konventionellt formade skor som genom sin smala tåbox deformerar stortåns raka position. Häldesignen och ett utbytbart kardborreband säkerställer en individuellt perfekt passform (nytt för recoverToes 2.0)! Joe Nimble utformade ToeRite tåseparatorn i position och tjocklek så att den har en positiv strukturell effekt på stortån med varje steg.

ToeRite® tåseparator - Den mjuka ToeRite® tåseparatorn stödjer långsamt och kontinuerligt en rak position av stortån. Detta korrigerar den negativa påverkan från konventionellt formade skor som genom sin smala tåbox deformerar stortåns raka position.

Toefreedom® - Stortån spelar en särskilt avgörande roll för löpare eftersom den bidrar med cirka 85 % av stabiliteten under löpning. Konventionell design av löparskor deformerar permanent tåstrukturen. Joe Nimbles toefreedom®-filosofi löser detta problem från första steget!

EVA - Det mjuka, hudvänliga syntetmaterialet utan mjukgörare ger en omedelbar återhämtningsupplevelse för foten, från första steget.

Kardborre - Det avtagbara och tvättbara (handtvätt) textilbältet med kardborrestängning kan enkelt justeras för individuell komfort.

Fotbäddsdesign - Varje steg i recoverToes 2.0 är ett steg mot återhämtning. Detta säkerställs genom den mjuka dämpningen, den stödjande hälkoppen och det anatomiskt stödet för mellanfotsvalvet.

OBS! Unisex-modell och kommer enbart i hela storlekar.

Tips: Många kunder väljer att använda tåstrumpor tillsammans med dessa sandaler. 

Specifikationer:

  • Sula: EVA-skum med noll-drop
  • Vikt: 195 g per sko (storlek 43)
  • Aktivitet: Återhämtning
  • Sultjocklek: 21mm
  • Material: Veganska
  • SKU: 1223-103-39
  • recoverToes 2.0 är problemlösaren för:  Stödjer återställandet av fotens naturliga struktur, påskyndar återhämtningsprocessen och minskar smärta från olika fotproblem.

Observera att sandalerna inte är avsedda för löpning! De är bäst att använda efter träningspass eller i vardagen.