Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Längdskidstavar

Som längdskidåkare är en av de viktigaste delarna av din utrustning dina längdskidstavar. De måste vara lätta, styva och ha en bra pendel för att ge dig den bästa åkupplevelsen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren skidåkare, är valet av längdskidstavar avgörande för din åkupplevelse. Vi på Northsport är stolta över att erbjuda ett brett utbud av längdskidstavar från några av de bästa tillverkarna i branschen. Så oavsett om du söker efter längdstavar, längdsskidstavar, turskidstavar eller stavar för längdåkning, har vi ett utbud som passar dina behov. Tack vare vårt samarbete med KV+, Fischer, One Way, Leki, Swix och Komperdell kan vi garantera att du får högkvalitativa stavar med en fantastisk åkupplevelse.


One Way Storm GTX Blue

1 499 kr 1 199 kr

Leki HRC Junior Pink

1 099 kr 849 kr

Leki PRC 750 Red

1 599 kr 1 399 kr

Leki HRC Max FRT Pink

3 999 kr 3 299 kr

Leki HRC Max FRT Red

3 999 kr 3 299 kr

One Way Storm 6 Dark

899 kr 599 kr

Fischer Junior Fibre

299 kr 249 kr

Swix Triac JR 3.0 TCS

1 399 kr 999 kr

One Way Storm 4

1 199 kr 799 kr

One Way Diamond Jr

399 kr 249 kr

One Way Storm 2 Street Kit

1 799 kr 1 299 kr

KV+

KV+ är en schweizisk tillverkare som har specialiserat sig på längdskidstavar för långloppsåkare. Deras stavar är lätta, styva och har en fantastisk pendel. De är verkligen favoritstavarna för långloppsåkare runt om i världen. KV+ använder högkvalitativa material i tillverkningen av sina längdskidstavar, såsom kolfiber och andra kompositer. Detta gör stavarna både lätta och starka, vilket ger en bra balans mellan vikt och hållbarhet.

Fischer

Fischer är en välkänd tillverkare av längdskidor och längdskidstavar. Deras längdstavar är kända för sin låga vikt, härliga pendel och sköna komfort i handen. Fischer stavar är ett utmärkt val för skidåkare som vill ha en bekväm åkupplevelse.

One Way

One Way är en finsk tillverkare som har gjort sig kända för sina mycket hållbara kompositstavar. Deras stavar har en fantastisk pendel och kraftöverföring som gör dem till ett utmärkt val för skidåkare i alla nivåer.

Leki

Leki är främst kända för sin stavtillverkning inom alla segment. Deras längdskidstavar är inget undantag. Leki stavar är lätta, styva och har en fantastisk pendel. De är ett utmärkt val för skidåkare som vill ha högkvalitativa stavar.

Swix

Swix stavar utvecklades av elitskidåkare och används av många skidåkare i världseliten. Deras stavar är lätta, styva och har en fantastisk pendel. Swix stavar är ett utmärkt val för skidåkare som vill ha högkvalitativa stavar.

Komperdell

Komperdell är en österrikisk tillverkare som är kända för sina hållbara och lätta turstavar och teleskopstavar med stor truga. Deras turskidstavar är ett utmärkt val för skidåkare som vill ha en pålitlig och hållbar stav.

Längdskidstavar på Northsport

Vi på Northsport är stolta över att kunna erbjuda dig de bästa längdskidstavarna på marknaden. Vi vill hjälpa dig att hitta den perfekta längdskidstaven som passar just dina behov och åkstil. Ta del av vårt breda utbud av längdskidstavar och annan skidutrustning. Vi är här för att hjälpa dig att ta din åkning till nästa nivå.