Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Feelmax Coolsport Coolmax® Sneaker Black (42-47)

  • 149 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Ankelhöga tåstrumpor från Feelmax!

Teknisk  tåstrumpa speciellt tillverkad med sport och idrott i åtanke!  Tillverkad av konstfiber, som är behandlad av kollodiserat silver. Denna  “textilsilver” behandlingen sänker betydligt bakterie – och  svamptillväxten.

Obs! Dessa passar skostorlek 42-47!

Funktioner & Fördelar:

Feelmax® tåstrumpor: Fötterna svettas mindre, färre blåsor uppstår och man drabbas mer sällan av skavsår.
En  normal strumpa håller tårna ihoptryckta mot varandra vilket inte är  naturligt. Feelmax tåstrumpor håller alla tår isär, precis som det var  tänkt från början av evolutionen. På lång sikt förhindrar strumporna att  foten formas fel (tillsammans med barfotaskor). Feelmax grundades 1996  och tillverkade enbart tåstrumpor under de första 10 åren.

I  fötterna finns ca 250.000 svettkörtlar. De kan producera så mycket som  en kopp av svett bara på en dag. Speciellt mycket svettkörtlar finns  mellan tårna. Tåstrumporna eliminerar svettbildning tack vare att tårna  inte har hudkontakt med varandra. Av samma orsak bildas också mindre  skavsår samt mindre och färre blåsor på fötterna. Feelmax har utvecklat  olika fibermaterial för olika ändamål. Man har tagit fram textilmaterial  för idrott och sport (som dessa), för fötter med speciella problem samt  egna material med fokus på bekvämlighet.