Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Calazo Terrängkartor

  • 149 kr
  • 129 kr

I lager

Materialet  
Calazo trycker sina kartor på ett  syntetmaterial som heter Tyvek. Tyvek är helt okänsligt för vatten och  otroligt slitstarkt och motståndskraftigt mot alla typer av slitage.  Dessutom är kartorna väldigt följsamma och lätta att vika som man vill.  Materialet är garanterat av tillverkaren att hålla för 20 000 vikningar.

Utsnitten
Noga utvalt utsnitt med tanke på vad  kartan skall användas till. De fjällkartor och terrängkartor som  Lantmäteriet ger ut tvingar inte sällan en vandrare eller paddlare att  köpa flera olika kartor för att viktiga friluftsområden hamnar mitt i  skarven.

Priset
Eftersom kartorna tål vatten behöver man  inte köpa till skyddande kartfodral eller krångla med inplastningar.  Kartorna är också tryckta på båda sidorna vilket gör att väldigt stora  områden ryms på en och samma karta. Till exempel täcker Calazos  dubbelsidiga karta över Kebnekaisefjällen in ett område som motsvarar  hela tre av Lantmäteriets kartor. Och priset du betalar ligger  marginellt över vad en enkelsidig papperskarta kostar i butiken.

Calazos fjällkartor i tyvek finns i skala 1:100 000 och 1:50 000  (bara tillgängligt över södra delen av fjällkedjan i dagsläget).  Storleken på själva kartorna varierar mellan 50x70 cm eller 70x100 cm,  beroende på vilket som passar bäst för det aktuella området

Mer detalajerad info om varje kartas område finns här: http://www.calazo.se/kartor/fjallkartorCalazo Äventyrsfoto

349 kr 199 kr

Calazo Fjällkartor

149 kr 129 kr