Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

VJ Sport M XTRM2

  • 1 695 kr

I lager

VJ XTRM2 har fått ett nytt utseende och en massa nya funktioner som gör skon ännu bättre än sin populära föregångare!

VJ XTRM designades för att prestera på medeldistanser under extrema förhållanden och nya VJ XTRM2 gör inget undantag från det.

XTRM2:s läst är omformad och den något rundare tåboxen ger mer utrymme för tårna att breda ut sig och röra sig vilket ger högre komfort under de längre sträckorna vilket vi på Northsport välkomnar! XTRM2:s nya CMEVA-mellansula ingår med en stenplatta som skyddar foten från vassa stenar och stickor och samtidigt gör skon vridstyv. XTRM2:s nya "racing"-tunga är fäst från båda sidor vilket förhindrar att plösen rör sig under användning. Det nya och lättare Fitlock-systemet omsluter foten från fotvalvet och ger en optimal passform tillsammans med snörningen. Ny mjuk hälkappa formar sig perfekt runt hälen och minskar tryck mot hälsenen. Hälområdets speciella dragtextil ser till att hälen inte rör sig och glider under framförandet.

För att göra skon hållbar under de mest hårda och krävande förhållanden är XTRM2:s ovandel gjord av schweiziska Schoeller Keprotec® - material som är otroligt slitstarkt och skyddar foten vassa föremål. Den robusta ovandelen och det nya lättare Fitlock-systemet ger en optimal passform för skon och gör att den håller under hela loppet! Skon är väldigt lätt (250g EY42) och för att se till att lättheten förblir under träningspasset eller tävlingen så absorberar inte ovandelen fukt. Ovandelmaterialet är bluesign®-certifierat vilket innebär att endast de mest hållbara och ansvarsfulla tillverkningsmetoderna och materialen har använts under tillverkningen av ovandelen.

XTRM2:s nya yttersulmönster är designat för att erbjuda det bästa greppet på planeten under varierande och hårda förhållanden. Överlägsen kontakt däryttersulans speciella gummi ger ett fenomenalt grepp på hårda och våta ytor.  6mm gummidubbarna säkerställer ett fantastiskt grepp på mjukare terräng. När förhållandena kräver extrema skor och det är dags att omvandla det hårda arbetet till resultat är XTRM2 din favoritsko!

OBS! Kan upplevas som små i storleken! Många väljer en storlek större på VJ Sport XTRM och XTRM2.

  • Drop: 4 mm
    • Vikt: 250 g i storlek 42VJ Sport W XTRM

1 595 kr 1 295 kr

VJ Sport W Integrator

1 645 kr 1 345 kr

VJ Sport W Sarva Devil 4

1 595 kr 1 295 kr

VJ Sport M Sarva Devil 4

1 595 kr 1 295 kr