Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

VJ Sport M VJ Bold X

 • 1 745 kr

I lager

När du försöker klämma ut varje sekund ur din prestation är VJ Bold X skon för dig. VJ Bold X designades i ett samarbete med den mångfaldige världsmästaren Olav Lundanes. Bold X är en orienteringssko som maximerar grepp, lätthet och skydd. Soft Heel-teknologin minskar trycket från hälbenet och akillessenan och gör att hälen sitter som hand i handske. Tårna lämnas med lite extra utrymme att sprida ut sig vilket förbättrar löparens balans. Ovandeln är gjord av ett supertåligt och lätt Schoeller Keprotec-material tillverkat i Schweiz. Den är även Bluesign-godkänd, vilket innebär att endast hållbart utvecklade produktionsmetoder har använts. Superior Contact yttersula är designad för att maximera greppet i alla typer av terräng. De stjärnformade dubbarna i kolstål ger ett överlägset grepp jämfört med de traditionella runda dubbarna. När bara det bästa är bra nog är VJ Bold X det naturliga valet!

Egenskaper och specifikationer:

 • Schoeller Keprotec® ovandel - Denna överdel är schweizisk expertis när den är som bäst. Aramidfibrer i tyget gör skon otroligt slitstark och ger utmärkt skydd. Den är även Bluesign-godkänd, vilket innebär att endast hållbart utvecklade produktionsmetoder har använts.
 • Soft Heel-teknologi - Minskar trycket på akillessenan och hälbenet och säkerställer en anpassad åtsittande passform.
 • Greppande yttersula - En kombination av en greppvänlig gummiblandning och stjärndubbar för att säkerställa maximalt grepp på alla underlag. Inspirerad av bilindustrin tillverkar VJ sina metalldubbar av kolstål med stjärnformen som ger överlägset grepp jämfört med en rund dubb tack vare det ökade antalet hörn.
 • Lätthet - När varje sekund är viktig har man inte råd att bära någon extra vikt. Trots att Bold X har alla de senaste funktionerna väger den bara 245 g (UK8 / EU42).
  • Läst: Normal bredd
  • Vikt: 245g (EU 42)
  • Drop: 5mm

VJ Sport W XTRM

1 595 kr 1 295 kr

VJ Sport W Integrator

1 645 kr 1 345 kr

VJ Sport W Sarva Devil 4

1 595 kr 1 295 kr

VJ Sport M Sarva Devil 4

1 595 kr 1 295 kr