Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

VJ Sport M Integrator 19

 • 1 745 kr

I lager

Nya VJ Integrator 2022 (Modell 19 i ordningen)!

Trots att VJ Integrator redan är världens mest populära orienteringssko genomgår den fortfarande förbättringar. Årets Integrator innehåller några nya funktioner som gör skon ännu mer hållbar, effektiv och bekväm att använda.

Främre delen på skon har omformats och med den rundare tåboxen finns det lite mer plats för tårna vilket vi på Northsport uppskattar! Mellansulan är gjord av det mycket lyhörda CMEVA-materialet som erbjuder smidiga och känsliga steg för orienteraren under krävande förhållanden. Den nya Integratorn inkluderar också ett vridstyvhetsstöd integrerat i mellansulan. Detta ökar skons effektivitet, särskilt när du springer på sluttande ytor. Skons ovandel är gjord av slitstarkt nylonnät och för att förbättra skons hållbarhet ännu mer har de kritiska slitpunkterna förstärkts med separata förstärkningar. Överdelen i nylonnät absorberar inte vatten eller sträcker sig så den förblir lätt och passar perfekt hela tiden under loppet. Dessutom gör den nya "racing"-tungan och det uppdaterade och lättare Fitlock-systemet att skon passar perfekt till fots.

Det bästa greppet på planeten säkerställs av Superior Contact-yttersulan med helt nytt klackmönster och 17-stjärniga dubbar i kolstål!

Till skillnad mot VJ Sport XTRM och Sarva Devil upplever vi dessa som normala i storlek!

Egenskaper och specifikationer:

 • Responsiv CMEVA-mellansula - Mellansula är gjord av mycket lyhörd CMEVA-material som erbjuder smidiga och känsliga steg för orienteraren under krävande förhållanden. Den nya Integratorn inkluderar också ett vridstyvhetsstöd integrerat i mellansulan. Detta ökar skons effektivitet, särskilt när du springer på sluttande ytor.
 • Rundare tåbox och förstärkt ovandel - Ny rundare tåbox ger lite mer utrymme för tårna att breda ut sig. Skons ovandel är gjord av slitstarkt nylonnät och för att förbättra skons hållbarhet ännu mer har de kritiska slitpunkterna förstärkts med separata förstärkningar.
 • Världens bästa grepp i varierande terräng - Det bästa greppet på planeten säkerställs av Superior Contact-yttersulan. Klackmönstret är uppdaterat för att erbjuda mer aggressivt grepp i varierande terräng. 17-stjärniga dubbar i kolstål säkerställer grepp på veterinär och hala rötter och löv.
  • Fitlock-system - Håller foten ordentligt på plats hela tiden och skyddar foten.
  • Formad innersula
  • Gummisula i Superior Contact med 17st stjärnformade metalldubbar
  • Läst: Normal bredd
  • Vikt: 270g (EU 42)
  • Drop: 6mm

VJ Sport W XTRM

1 595 kr 1 295 kr

VJ Sport W Integrator

1 645 kr 1 345 kr

VJ Sport W Sarva Devil 4

1 595 kr 1 295 kr

VJ Sport M Sarva Devil 4

1 595 kr 1 295 kr