Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Packopalypsen Vätskebälte 56 gram

  • 1 599 kr
  • 1 249 kr

I lager

Världens lättaste vätskebälte, tillverkat i samma kommun som Jörn! Finns i väldigt begränsad upplaga, väger ca. 53-56 gram beroende på hur mycket man väljer att klippa kardborren till spännet! Tillverkad i X-pacc 120 och X-pac 220. Avskalat från alla onödiga funktioner och extra fickor som inte används. Vätskebältet för dig som vill ha det absolut lättaste på marknaden, väger som tre-fyra "vanliga" bälten från andra leverantörer! 

OBS! Levereras utan vätskeblåsa! Vi rekommenderar USWE 1.5L Compact Hydration Bladder w/ plug-n-play från USWE, den är den lättaste (131 gram) och hållbaraste vi testat, tillsammans med vätskebältet så får man en vikt på 187 gram. Välj att köpa som ett paket för att få paketpris!

Om USWE 1.5L Compact Hydration Bladder w/ plug-n-play (131 gram):

Elite är en revolutionerande, vändbar vätskeblåsa från svenska USWE. Vätskeblåsan är tillverkad av TPU (termoplastisk polyuretan) och levereras komplett med en 45 graders Blaster-bettventil, enkel snabbkoppling med Plug-n-Play och flexibel Hydraflex drickaslang. Påsen är vändbar för enkel rengöring och torkning. Hydrationsblåsan har en patenterad bred glidöppning för snabb fyllning och läckagesäker tätning och har även RF-svetsade sömmar för att skapa överlägsna bindningar på molekylär nivå. Vätskeblåsan är fri från BPA och PVC och är gjord av FDA- och EU-godkända material. Blåsan tål även diskmaskin upp till 60° C och är naturligt resistent mot svamp och mögel. Tillverkad av Hydrapak LLC för USWE Sports AB.

Packopalypsen vätskebälte + USWE slang och blåsa = 187 gram!