Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

USWE

Är du en person som gillar utomhusaktiviteter som löpning, cykling, äventyr eller längdskidåkning är det viktigt att ha rätt utrustning för att få en så bra upplevelse som möjligt! Svenska USWE är en tillverkare av utrustning för aktiviteter som dessa och de erbjuder en mängd olika produkter för att göra dina utomhus äventyr så smidiga och bekväma som möjligt. Vi på Northsport har bra erfarenheter av USWE, framförallt deras smarta lösningar på vätskeblåsor, munstycken och kopplingar/anslutningar! Dessa håller väldigt hög kvalité och är väldigt lätta. Därför har vi valt att ta in deras produkter i vårt sortiment!

USWE Vätskeryggsäckar och vätskebälten

USWE är kända för sina vätskeryggsäckar och vätskebälten som är utformade för att hålla dig hydrerad under dina aktiviteter. Att hålla sig hydrerad under fysisk aktivitet är avgörande för att upprätthålla en hög prestanda. USWE:s vätskeryggsäckar och vätskebälten gör det lätt att ha tillgång till vatten eller sportdryck medan du är på språng. De är utformade för att vara lätta och bekväma, med justerbara remmar för att passa alla kroppstyper. Dessutom har de en mängd olika fickor för att lagra andra viktiga saker som du behöver ha med dig.

USWE Midjebälten och midjeväskor

För de som inte vill bära en ryggsäck under sin träning eller tävlingar har USWE midjebälten och midjeväskor som är perfekta för att förvara vattenflaskor och andra tillbehör. Dessa är idealiska för kortare turer eller för de som vill träna lätt. Midjebältena och midjeväskorna är lätta att justera och är bekväma att bära, även under intensiv träning.

USWE Löparvästar

För löpare har USWE löparvästar som är utformade för att vara lätta och bekväma samtidigt som de ger tillräckligt med förvaringsutrymme för alla nödvändiga tillbehör. Dessa västar är också utrustade med reflexer för att öka synligheten under träning i mörker!

Tillbehör till USWE

Givetvis erbjuder USWE också alla tillbehör du behöver för ditt vätskesystem, inklusive vätskeblåsor, vätskeblåsor och bettventiler. Dessa tillbehör är tillverkade av hög kvalitet och är utformade för att vara lätta och enkla att använda och de är kompatibla med andra system från USWE.

Är du en aktiv person som letar efter rätt utrustning för utomhusaktiviteter är USWE det självklara valet! Deras sortiment av vätskeryggsäckar, vätskebälten, midjebälten, midjeväskor, löparvästar och tillbehör har allt du behöver för en bekväm och smidig träning. Utrustningen håller även väldigt hög kvalitet vilket gör att du inte behöver oroa dig för exempelvis läckande vätskeblåsor eller liknande när det gäller!