Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Umara U Salty (30st)

  • 75 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

U Salty innehåller samtliga av de 4 salter / elektrolyter du förlorar via svett.

Alla fyra är elektrolyter med hög biotillgänglighet

- Tabletterna löser upp i vatten/sportdryck eller sväljer som de är. Valet är ditt då de är icke smaksatta utan naturligt salta i smaken och kan blandas ut med det mesta, sväljas hela eller lösas upp under tungan. Vill du lösa upp tabletterna i vätska bör de krossas då det är hårt sammanpressade mineraler. Se gärna våra U Hydrate (Relaterade Produkter en bit ner på sidan) om det är så att du primärt vill lösa upp saltet i vatten och inte svälja tabletterna. 

- Varje tablett innehåller 250mg natrium (10mmol, motsvarande salthalten i 2,5dl svett) vilket ökar upp salthalten i din sportdryck om du är en högsvettare.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkat i Sverige.
Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP

Produktens utseende: Avlånga icke dragerade tabletter (ungefär som en alvedon). Ca: 10x5mm/tablett

Hur stora är U Salty?
U Salty är i storleken av en Alvedon eller Ipren. 

Hur vet jag om jag förlorar mycket salt/elektrolyter när jag svettas?
Riktigt säker på förlusterna via svett kan du inte vara utan att göra en analys på lab. Men om du märker att du svettas väldigt mycket vid träning i värme och att det ofta blir vita saltfläckar på din kläder så är det ett tecken på att du förlorar salt i stor utsträckning. Då kan du testa att tillföra U Salty och sedan utvärdera resultatet.