Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Umara U Gel 20g Citron

  • 22 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

U Gel levereras i en långsmal, vikbar förpackning där du enkelt biter av toppen för att få i dig gelen snabbt. Vänd påsen upp och ner och all gel rinner ut inom 1-2 sekunder utan att kladda.

U Gel 1:0,8 är en liquid gel på 33ml med en kolhydratkomposition mellan glukos (maltodextrin) och fruktos på 1:0,8. Varje gel ger 20g kolhydrater + elektrolyter. 

Välj att köpa som styck eller i en kartong om 12 st!

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk. Tillverkad enligt HACCP / GMP

Frågor & Svar

Hur snabbt ger U Gel energi? 

En psykologisk/neurologisk uppiggande effekt sker direkt i munhålan, därefter tar det 5-10min för energin att passera magen och nå tunntarmen där upptaget av kolhydrater påbörjas och vi kan börja känna av effekten.

Hur många U Gel kan jag konsumera varje timme? 

För gel utan koffein så kan du konsumera 5 U Gel i timmen, men det fungerar nästan bara vid cykel. Vid löp och skidåkning är rekommendationen 3-4 U Gel i timmen om det är din enda energikälla.