Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Umara U bar Äpple/Kanel

  • 23 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

U Bar är en energibar med en snäll kolhydratsammansättning + kokosolja (MCT-olja) som levererar kontinuerligt med energi under och efter aktivitet. U Bar har en bas av havregryn och är naturligt smaksatta med riktiga frukter, bär och frön. Mjuka i texturen och idealiska för dig som idrottare då de håller en mjuk och lättuggad konsistens även vid kallare väder. Du slipper också choklad/yoghurttäcke som smälter och kladdar under varma sommardagar.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet. Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.Tillverkad enligt HACCP / GMP

Välj att köpa som styck eller i en kartong om 12 st!

Övrig information

  • Havregryn är främst glukosbaserad stärkelse, fruktos är adderat som ingrediens nummer två för att nå en kolhydratmix med glukos- och fruktosbaserade kolhydrater.
  • En liten del olja behövs i en bar för att ge den dess konsistens. För detta ändamål har vi MCT/kokosolja i.
  • Linfrön, quinoa och chiafrön är tillsatta för att ge smak och textur. Under långpass där intensiteten inte är hög så fungerar U Bar utmärkt för att dämpa hungern men även lika bra som energikälla direkt efter passet.

 

Frågor & Svar

Hur stora är U Bar? Ca 7cm långa och 3cm breda och väger 40g styck.

Hur är konsistensen? De är mjuka och väldigt lättuggade vilket gör dem lätta att få i sig även vid hög intensitet.

Klarar de kyla/värme? Ja, de är framtagna med detta i åtanke och har inget som kladdar när det blir varmt. Tack vare oljan i så håller de sig även hyfsat mjuka ner mot 20 minusgrader