Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Umara Intend Syrlig Cola (250g)

  • 290 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

U Intend är en awesome produkt med noga utvalda ingredienser, utvecklad och specialanpassad för uthållighetsidrott.

Blanda och drick U Intend före träningspasset eller tävlingen när du verkligen vill få ut det lilla extra. Finns i två goda smaker i pulverform. Blanda i valfri mängd vatten och drick innan passet eller blanda ner i sportdrycken för att skapa en egen koffeinhaltig sportdryck med god smak.

U Intend finns även färdigblandad i 60ml shot med citronsmak. Ibland kanske du inte har tillgång till vatten + flaska men vill enkelt ha en spark i baken, då är en koncentrerad shot smidigt på alla sätt och vis.

Aktiva ingredienser per dos (15g)

  • Citrullin 6g
  • Beta-Alanin 3g
  • Arginin 3g
  • Koffein 250mg

U Intend går även utmärkt att blanda ner i sportdrycken vid de tillfällen då du vill ha en koffeinhaltig sportdryck.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad enligt HACCP / GMP i Sverige. Detta för att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet. Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Vad är det som sticker i huden efter jag druckit U Intend?
Det är en helt ofarlig och vanlig effekt från aminosyran Beta-Alanin. Stickandet avtar när du väl börjar träna så upp ur soffan med dig ;)

När ska jag dricka U Intend?
Full effekt har du efter 45-60 minuter. Vid träningspass/lopp kortare än 60 minuter så rekommenderar vi alltså att du druckit upp U Intend 60 min innan så att du har full effekt från start. Vid längre lopp/tävlingar så kan du med fördel dricka den lite närmare inpå start och få den maximala effekten lite senare in i passet. Vid riktigt långa lopp rekommenderar vi en påfyllning efter 3-4 timmar.

Kan jag blanda U Intend med sportdryck?
Japp. Grape fungerar i de flesta smaker. Resten av alla möjliga smakvariationer är ett experiment för dig, lämna gärna en recension om det funkade.

Pulvret har stelnat. Går det fortfarande använda burken?
Ja, ingredienserna är dock oerhört känsliga för fukt och kommer stelna mer och mer med tiden. Vi rekommenderar dig att krossa/pulvrisera det med t.ex. en gaffel eller liknande. Funktionen är den samma i produkten.