Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Rossignol X-IUM R-Skin

  • 4 499 kr
  • 3 699 kr

I lager

X-ium Premium R-Skin är en skida för åkare med ambitioner men även teknik. Den har Rossignols beprövade edge- och air tip-teknik för maximalt glid och acceleration. Skidans universella flex och spann gör att skidan går bra i många fören. Rossignols beprövade honeycomb-konstruktion erbjuder ultralätt precision och kraft för prestanda på podiumnivå. Den universella flexen och spannet utmärker sig i ett brett spektrum av förhållanden, medan dess R-Skin-bas bjuder alltid färdiga stak- och glidprestanda under alla typer av snö. Skidan utrustad med en IFP-platta och är kompatibel med det nya Turnamic®-bindningssystemet som gör det enkelt att flytta bindningen fram och bak.

Grym skida! Kräver en aktivare kick (en åkare med bra teknik) men ger då en fantastisk känsla & fart! Används av vår butikschef Viktor på träning, glidet och fästet motsvarar nästen ett vanligt klassiskt X-IUM tävlingspar. Kanske världens bästa skinskida!

Egenskaper:

  • Vikt: 570 gram/skida
  • Dimensioner (mm): 41/44/44
  • Kärna: Honeycomb

Skidlängd: Längden på skidorna beror i grunden på två saker, din längd och din vikt. Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Skriv gärna om ni har några funderingar.

Bindningen Turnamic Race: En riktigt pålitlig och bra bindning! Flyttbar utan verktyg. Det är smidigt och enkelt att flytta bindningen framåt eller bakåt och du behöver inte ta av dig handskarna för det. Perfekt om du vill flytta tyngdpunkten för att ändra förhållandet mellan glid och fäste!