Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Oakley Radar EV Path Odyssey Collection Holographic/Prizm Grey

  • 1 999 kr
  • 1 399 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Oakley Radar EV är enligt oss Oakleys bästa sportglasögon och kan ses som en uppföljare på deras klassiska M-frame modell som dominerade cykelsporten under 90- och 00-talet. Fantastisk passform som sitter på plats på huvudet oavsett vilken idrott du ägnar dig åt. I princip hela skalmarna är täckta av Oakleys patenterade Unobtanium-gummi vilket gör att de sitter som gjutna.

Odyssey Collection är en kollektion som inspirerats av och lyckats fånga känslan av livets äventyr genom att skapa solglasögon som kombinerar säsongens trendigaste färger med högteknologisk design.

Oakley använder numera av sin nya linsteknologi kallad Prizm. Kortfattat beskrivet så fungerar Prizm-teknologin så att linsen filtrerar bort "bakgrundsbrus" av ljus som stör synen samtidigt som linsen förstärker de färger du behöver för att se med optimal prestanda. Maximal kontrast i alla väder och ljusförhållanden oavsett om det är snöns skiftningar eller vägens sprickor du behöver förstärka. Prizm-teknologi återfinns på nästan alla Oakley-linser.

Det medföljer en hård förvaringsväska, två utbytbara näsbryggor samt en mikrofiberpåse som fungerar både som förvaring och rengöring av linsen.

  • Ram: Holographic (extremt läcker, måste ses i verkligheten!)
  • Lins: Prizm Grey
  • Ljusgenomsläpp: 17%
  • Passar i förhållanden: Soligt och molnigt

Modellnummer: OO9208-C538