Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Oakley Radar EV Advancer Polished White/Prizm Snow Sapphire

  • 1 899 kr
  • 1 399 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Oakley Radar EV är enligt oss Oakleys bästa sportglasögon och kan ses som en uppföljare på deras klassiska M-frame modell som dominerade cykelsporten under 90- och 00-talet. Fantastiskt passform som sitter på plats på huvudet oavsett vilken idrott du ägnar dig åt. I princip hela skalmarna är täckta av Oakleys patenterade Unobtanium-gummi vilket gör att de sitter som gjutna.

Radar EV Advancer är en vidare utveckling på den vanliga EV-modellen. Denna har högre lins för ett större synfält samt en "Advancer"-näsbrygga som gör att man kan flytta fram glasögonen från ansiktet med hela 7 mm för att motverka imma. Man trycker ned fliken vid näsbryggan vilket gör att linsen "flippas ut" och handlar längre från ansiktet. Fungerar också för att få mer genomströmning av luft vid varma sommardagar.

Oakley använder numera av sin nya linsteknologi kallad Prizm. Kortfattat beskrivet så fungerar Prizm-teknologin så att linsen filtrerar bort "bakgrundsbrus" av ljus som stör synen samtidigt som linsen förstärker de färger du behöver för att se med optimal prestanda. Maximal kontrast i alla väder och ljusförhållanden oavsett om det är snöns skiftningar eller vägens sprickor du behöver förstärka. Prizm-teknologi återfinns på nästan alla Oakley-linser.

Det medföljer en hård förvaringsväska, två utbytbara näsbryggor samt en mikrofiberpåse som fungerar både som förvaring och rengöring av linsen.

  • Ram: Polished White
  • Lins: Prizm Snow Sapphire
  • Ljusgenomsläpp: 13%
  • Passar i förhållanden: Soligt och molnigt

 

Modellnummer: OO9442-1038