Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Mattmars Prästgård DIY Ullsulor av återvunnet material

  • 99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Mattmars Prästgårds ullsulor, som passar perfekt i dina skor!

Rita av dina gamla innersulor och klipp till önskat format med en kraftig sax. Perfekt till minimalistiska barfotaskor med bred tåbox eller till barnens skor och stövlar – blir de inte använda den här säsongen så funkar de även nästa tack vare att de inte är storleksbestämda!

Sulorna är tillverkade av återvunnet spillmaterial från svenska Woolpowers klädproduktion i Östersund. Varje förpackning innehåller ett par, alltså två sulor. Färgen kan variera beroende på vilka färger det varit på spillmaterialet. Även tjockleken kan variera något mellan olika leveranser så lämna gärna en notering i kassan om du till exempel gärna vill ha så tjocka eller tunna som möjligt så försöker vi att välja så att du får just det par som passar perfekt.

Finns i tre storlekar för att täcka spannet från första skorna till storlek 47. Skulle du trots detta sakna något mått så skicka ett mail så försöker vi att ordna det.

Specifikationer:

  • Material: Återvunnet och certifierat enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Består av minst 50 % mulesingfri merinoull och max 50 % syntetmaterial.
  • Tjocklek: ca 4 mm

 Storlekstabell:

  • S= 8 x 20 cm (→ stl. 30)
  • M= 10 x 26 cm (stl. 31–40)
  • L= 12 x 32 cm (stl. 41–47)

Obs! Storleksangivelserna är ungefärliga. Mät gärna dina gamla sulor innan du beställer!

Tillverkad: Materialet är tillverkat av Woolpower i Östersund och själva sulorna 5 mil längre västerut av Mattmars Prästgård.

Övrigt:

Här kan du läsa mer om Woolpowers hållbarhetstänk.