Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Kepsar

Northsport keps vit

239 kr 159 kr

Northsport keps svart

229 kr 149 kr

Buff Trucker Cap Hunt

349 kr 249 kr

Upptäck vårt utbud av högkvalitativa kepsar för löpning. Våra kepsar är  perfekta för att hålla solen ur ögonen och hålla håret ur vägen under  långa löpturer. Välj bland ett stort urval av färger och storlekar för  att hitta den perfekta kepsen för just dig. Köp din löparkeps hos oss  idag och börja springa med stil och bekvämlighet. Våra kepsar är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder en  unik stil och komfort. Hitta din favoritkeps från tex. Ciele, Maloja,  Våga, Ultimate Direction i olika färger och storlekar. Vi har även löparhattar för dig som gillar den stilen eller som vill ha skydd i nacken också.

varför ska man ha keps vid träning?

Kepsar kan vara användbara vid träning på flera sätt. För det första kan de hjälpa till att skydda mot solens skadliga UV-strålar, vilket kan vara viktigt för att förebygga solskador på huden. Detta kan vara särskilt viktigt under långa träningar eller vid träning under sommaren. 

Se till att ha en keps specifikt anpassad för träning/löpning, då vanliga kepsar behåller värmen mer än den släpper ut.

En keps kan hjälpa till att hålla håret ur ansiktet och minskar risken för att få svett i ögonen, vilket kan vara distraherande och obekvämt under träning.

kepsar kan vara utformade med andningsförmåga och material som hjälper till att hålla huvudet svalt, vilket kan göra träningen mer bekväm.

Så det finns många anledningar till att använda kepsar vid träning, och det kan vara ett bra val för att göra träningen mer bekväm och säkrare.