Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Altra W Superior 5 Dark Blue

  • 1 699 kr
  • 999 kr

I lager


Nya Superior 5!

Den  är lätt, den är snabb, och den är trail-running-ready med en MaxTrac™  yttersula med grovt mönster. Den uppdaterade och avtagbara StoneGuard™  använder mindre material och är  ännu lättare medan den  "burrito"-formade plösen ger en inlåst känsla.

Funktioner:

FOOTSHAPE™ - Altras  signatur FootShape™ -komfort ger dina fötter mer utrymme att sitta  naturligt och är utformad för att hantera biologiska skillnader i herr-  och kvinnofötter.

BALANCED CUSHIONING - Altras  Balanced Cushioning™ -plattform placerar din häl och framfot på lika  avstånd från marken, vilket uppmuntrar bättre inriktning, bättre form  och en landning med låg stöt.

QUANTIC™ - Altras Quantic™ -skum erbjuder en lyxig och lätt vadderad mellansula, designad för mil efter mil med komfort.

MAXTRAC™ - Altras grieppande MaxTrac™ yttersula ger den perfekta kombinationen av grepp, grepp och hållbarhet på alla typer av terräng.

TRAILCLAW™ - Dessa kantade klackar på yttersulan är strategiskt placerade för att ge extra grepp under foten.

GAITERTRAP ™ - Denna  krok-och-ögla-flik gör det möjligt för Altras axelbandslösa damask att  enkelt fästa i skon vilket ger skydd mot stenar och skräp.

INNERFLEX™ - Dessa gallerliknande spår i mellansulan är utformade för att ge flexibilitet och rörelse.

Tekniska specifikationer:

  • Vikt: 215 gram
  • Mellansula: Quantic™
  • Yttersula: MaxTrac™
  • Sulans höjd: 21 mm