Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Altra W Rivera 2 Coral

  • 1 599 kr
  • 999 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.


Altra Rivera 2 - din nya dagliga träningskompis!

Komfortabla  löparskor perfekta för löpning på asfalt, grus och löpband. Rivera 2  ger bra dämpning, stöd och passform. Responsiv och tålig. 

Rivera  2 har Altra EGO™ kombinerat med InnerFlex™-sula som gör löparskorna  responsiva och ger en mjuk känsla. Dämpningen är mjuk och bekväm och är  idealisk för turer på asfalt. Ovandelen på Rivera 2 är tillverkad av  andningsbart nät i två lager med reflekterande, broderade detaljer.  Kragen har gjorts rundare och har mer vaddering. Hälkappan är utformad  för att harmonisera med den naturliga hälen. Yttersulan har  FootPod-teknik™ som ger naturlig rörelse och komfort när du är i  aktivitet.

Rivera  2 har en smalare passform, Altra Fit, som gör skon något stramare i  modellen jämfört med Classic fit och Medium fit. Den här modellen har  Form Fit som är Altras smalaste passform, vilket gör att Rivera 2 sitter  behagligt runt foten samtidigt som tårna kan röra sig längst ut.

Mellansula:
Själva  skummet består av 100% Altra EGO i full längd. Det är ett mycket  stötdämpande skum med bra returenergi. Rivera 2 har som alla andra  Altraskor med 0 mm drop Balanced Cushioning™ som Altra kallar det. Det  är en fördel om du vill hamna längre fram på foten vid isättningen och  på det hela taget vill ha en mer aktiv och naturlig löpstil.

Yttersula:
Yttersulan  är förstärkt på relevanta ställen och har dessutom snitt, så kallad  InnerFlex™, vilket låter foten flexa och arbeta mera aktivt.

Typ: Allround löparskor
Underlag: Fast (asfalt, grus, stigar)
Löpstil: Neutral
Vikt: 197 gram per sko (EU 39)
Drop: 0 mm/Stapelhöjd: 26 mm
Lämpliga för: Vanlig löpning/träning/vardag