Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

COXA Dry Bags (flera storlekar)

  • 129 kr
  • 99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dry bags har förändrat spelet för dem som älskar sport och har blivit en viktig utrustning som hjälper till att hålla allt ditt innehåll torrt och ge dig det skydd du behöver från väder och vind! Ultralätta och vattentäta och håller din utrustning i säkert förvar. Designad med rundad bas för enkel packning, med rull-tops öppning, silikoniserat tyg för optimal hållbarhet och förstärkta sömmar för bättre hållbarhet.

  • Hållbar och lätt. Tillverkad av ett nytt och innovativt PU-belagt, vävt tyg som heter 210D Diamond Ripstop Polyester. Detta högteknologiska material är vattenavvisande och starkt. Progressiva utomhusplagg och W/P 10000mm – MVP 10000g/24H
    • Ultimat mångsidighet: Perfekt för simning, backpacking, vandring, kajakpaddling, båtliv, camping, cykling, resor, skidåkning och mer.
  • Snabb, enkel förvaring löst. Förslut din utrustning säkert på några sekunder med några rullar upptill och lås den sedan med den kraftiga klämman. Din väska är nu lufttät och vattentät så att du kan flyta den nedströms eller använda D-ringen för att fästa den i din ryggsäck.
    • Säker och enkel att förvara. Den vattentäta torrväskan kan komprimeras och vikas ihop till nästan ingenting för bekväm förvaring eller transport, den släta ytan gör den lätt att rengöra, bra att förvara mobiltelefon, pad, karta, kamera eller andra personliga tillhörigheter.
  • Unik design. Denna torrsäck använder full-line lamineringsteknik och vattentät rulltoppsdesign, som har god vattenbeständighet och tätningsprestanda, vilket förhindrar att fukt, sand eller smuts kommer in i påsarna.

 

Finns i tre olika storlekar: 1L, 5L och 13L.