Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Buff Midweight Merino Wool Solid Bark

  • 379 kr
  • 249 kr
I lager


Varm tubhalsduk i merinoull!
Upplev ultimat komfort och värme med vår multifunktionella tubhalsduk i 100% naturlig merinoull. Denna mångsidiga halsduk är det perfekta valet när det är blåsigt och kallt ute utan att frysa.

Tuben är gjord av 100 procent merinoull som håller dig varm när det är kallt och svalkar när det är varmt. Det lätta sömlösa materialet ligger skönt mot huden och har en god andningsförmåga. Merinoull värmer även om den är fuktig, så denna modell lämpar sig extra bra i vårt växlande klimat. Merinoullsmodellen är längre än klassiska Buff vilket ger ännu fler möjligheter.

Merinoull:

Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna.

Specifikationer:

Material: 100 % Merinoull, 250 gr/m²

Storlek: One Size

Tillverkningsland: Spanien

Skötselråd: Tvätta inte i maskin