Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Buff Merino Wide Headband Solid Black

  • 229 kr
  • 159 kr
I lager


Buff Merino Wide Headband är tillverkat av 100 % naturlig merinoull och är otroligt mjukt och bekvämt. Pannbandet ger maximal komfort, värme och termoreglerande egenskaper, vilket gör det till ett utmärkt basplagg för friskt, blåsigt och kallt väder. Det passar perfekt för utomhusaktiviteter med låg och medelhög intensitet, exempelvis vandring.

Merino Wide Headband är tillverkat i Spanien och har en storlek som passar alla. Det väger 250 gram per kvadratmeter och ska inte tvättas i maskin. 

För att hålla Merino Wide Headband i bästa skick, rekommenderas handtvätt. Genom att ta hand om ditt pannband på rätt sätt kan du njuta av dess värme och komfort under en längre tid.

Detta pannband är också ett bra val för miljömedvetna konsumenter eftersom det är tillverkat av 100 % naturlig merinoull. Merinoull är en hållbar och förnybar resurs, vilket gör att produkter tillverkade av denna ulltyp är ett bättre val för miljön.

Sammanfattningsvis är Buff's Merino Wide Headband ett utmärkt val för dig som vill ha ett mjukt och bekvämt pannband med maximal komfort, värme och termoreglerande egenskaper. Det är idealiskt för utomhusaktiviteter med låg och medelhög intensitet och tillverkat av 100 % naturlig merinoull, vilket gör det till ett hållbart och miljövänligt val.


Specifikationer: 

  • Material: 100 % Merinoull, 250 gr/m² 
  • Storlek: One Size 
  • Tillverkningsland: Spanien 
  • Skötselråd: Tvätta inte i maskin