Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

IAMRUNBOX Molle Strap System

  • 249 kr
  • 179 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Molle Straps från IamRunBox är motståndskraftiga, justerbara och reflekterande remmar som skapar en extra bärförmåga på utsidan av Backpack Pro 2.0 eller vilket annat molle-remssystem som helst. Enkla att fästa med krokar och justerbara för att passa det du behöver. Perfekt kompatibla med Space Bag från IamRunBox och fungerar också utmärkt för att bära andra prylar som skor, skateboard eller liknande på utsidan av ryggsäcken.

  • Molle Microsystem - Molle Micro System är en funktion som gör att remmarna är kompatibla med alla Molle-remssystem, vilket gör det enkelt att fästa och anpassa din ryggsäck eller annan Molle-utrustning. Det kallas "micro" eftersom det har mindre, mer tätt placerade vävband än traditionella Molle-remmar, vilket gör dem mer mångsidiga och flexibla i hur de kan användas.
  • Justerbara - Den justerbara funktionen hos Molle-banden gör att de kan anpassas för att passa alla användares behov. Remmarna kan enkelt justeras till önskad längd, vilket gör det möjligt att bära föremål i olika storlekar och former.
  • Reflekterande - Det reflekterande materialet ökar synligheten i svagt ljus, vilket gör den idealisk för kvällsvandringar, nattlopp eller cykling i skymningen.
  • Kompatibla - IAMRUNBOX "Molle Strap System" är designat för att vara kompatibelt med de flesta av deras ryggsäckar vilket ger extra bärförmåga för löpare och friluftsentusiaster. Molle-mikrosystemet är universellt kompatibelt med alla Molle-bandsyst , vilket säkerställer att deras remmar fungerar med ett brett utbud av redskap.

Säljs i set om 2 remmar.