Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Alpina Pro Classic DP Plus

  • 4 995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

VÄRLDENS BÄSTA PJÄXOR FÖR STAKNING?

Alpina Pro Classic DP är Pro Classic med extra stöd över anklarna och vrist samt en specialversion av nya sulan anpassad för stakning med mer stöd för foten. Du ser denna på flera av åkarna i Visma Ski Classics. Om du enbart stakar så gör du det bäst i pjäxor som är speciellt anpassade för det, du behöver inte egenskaperna som klassiska pjäxor tillhandahåller. Alpina Pro Classic DP är väldigt riktningsstabila, nästan som en skatepjäxa men tillåter ändå tillräcklig flexibilitet i tårna, precis det man vill åt vid stakning. 

Alpina - Pro Classic DP Plus:

  • En lätt anatomisk kolfiber-manschett som ger fantastisk styvhet, sidostabilitet och lyhördhet. Utrustad med Alpinas Power strap för optimalt stöd och komfort.
  • Häl- och ankelstöd i kolfiber ger riktigt bra vridstyvhet och stabilitet samt att hälen sitter på plats hela tiden. Anpassar sig till alla olika typer av hälar och dess former.
  • 4DRY är ett innovativt system tillverkat av ett bi-elastiskt PES-material som gör att pjäxan andas. Ovandelen lamineras med ett speciellt membran där det behövs och är utformat med sublimeringstryck för att bättre motstå nötning. Materialet är hydrofobt, släpper bort fukten och säkerställer en torr och varm fot.
    Den anatomiskt utformade innersulan bidrar till ökad stabilitet och som avlastar foten, ger en avslappnande effekt. Det blir gemensamt en högre komfort och förbättrad värmeisolering.
  • Passform: Race
  • Flex: Stiff

Alpina Racing Skate

2 999 kr 2 499 kr

Alpina TCL S

1 599 kr 1 349 kr

Alpina Wyoming

2 999 kr 2 299 kr

Alpina Outlander

2 199 kr 1 799 kr

Alpina T10

1 249 kr