Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Alpina Comp Skate

  • 3 700 kr
  • 2 799 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Alpina Comp Skate är en trolig ny storsäljare som ersätter den mycket populära CSK-modellen. Pjäxan har en varmare innersko och en bredare läst än tävlingspjäxor, vilket gör att den passar fler åkare. Comp Skate är byggd på Alpinas nya originalsula som håller foten på plats och ger bättre stabilitet jämfört med tidigare sulor. Anatomisk fotbädd ger bästa komfort och extra stöd, medan en Thinsulate-fodrad insida ger extra värme vid kallare temperaturer. Pjäxans ovandel har 4DRY-teknik som gör att den andas bra och transporterar bort fukt.

  • Manschetten på denna pjäxa är konstruerad av en blandning av kolfiber och PU-material som greppar ankeln ordentligt. Det ger bra stabilitet och ännu mer komfort än en manschett helt i kolfiber.
  • Thinsulate-isoleringen ger upp till dubbelt så mycket värmeisolering jämfört med om pjäxan inte var thinsulate-fodrad. Även under extremt kalla eller fuktiga förhållanden ger isoleringen maximal värme och komfort till fötterna.
  • Pjäxans 4DRY-system är innovativt och tillverkat av ett bi-elastiskt PES-material som gör att pjäxan andas. Ovandelen är lamineras med ett speciellt membran där det behövs och är utformat med sublimeringstryck för att bättre motstå nötning. Materialet är hydrofobt, vilket betyder att det släpper bort fukt och säkerställer en torr och varm fot.
  • Den anatomiskt utformade innersulan på pjäxan bidrar till ökad stabilitet och avlastar foten, vilket ger en avslappnande effekt. Tillsammans ger detta en högre komfort och förbättrad värmeisolering.

Alpina Pro Classic DP Plus

6 499 kr 4 695 kr

Alpina TCL S

1 599 kr 1 199 kr

Alpina Wyoming

2 999 kr 1 999 kr

Alpina T40 Skate Touring

2 099 kr 1 599 kr

Alpina T10

1 399 kr 999 kr