Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Rullskidor

Vi erbjuder bra rullskidor med hög kvalité från Elpex, Swenor, Gold Ski och Marwe. Vi är själva elitåkare har testat alla våra modeller.

Rullskidor är en sport som passar både elitidrottare och motionärer. Träningen fokuserar främst på muskelgrupperna i mage, rygg, armar, axlar och ben, vilket innebär att de största muskelgrupperna i kroppen tränas. Rullskidåkning är ett utmärkt alternativ för personer som vill träna hela kroppen samtidigt som de njuter av utomhusaktiviteter.

One Way Rollertip

199 kr 159 kr

Elpex Off Road

3 099 kr

Elpex Evolution X

3 399 kr 3 099 kr

Elpex Wasa Evolution

3 499 kr 3 199 kr

Elpex Team 480

2 299 kr 1 999 kr

Elpex Team 610

2 195 kr

Elpex Evolution V

3 399 kr 3 099 kr

Elpex kompletta hjul

329 kr 279 kr

Rullskidor Skate - Perfekt för stakning och skate med skridskoteknik

Rullskidor skate är ett utmärkt val för den som vill träna skate med skridskoteknik eller staka på en snabbare rullskida. Med skateskidorna kan man staka och köra skate med skridskoteknik. De smalare hjulen gör det möjligt att hålla en högre hastighet samtidigt som man tränar teknik och balans.

Rullskidor Klassisk - Bredare hjul med backspärr

Dom klassiska rullskidorna har bredare hjul med backspärr. Backspärrarna gör det möjligt att diagonala och köra stakning med frånskjut. Det är ett bra val för den som vill träna stakning under sommaren eller för den som vill ha en annan träningsform än löpning.

Det rekommenderas dock inte att köra skate med klassiska rullskidor, eftersom det leder till snedslitna hjul. För att få ut det mesta av träningen och förlänga livslängden på hjulen är det därför viktigt att välja rätt typ av rullskida beroende på vilken teknik man vill träna på.

Rullskidor på Northsport

Vi har ett stort utbud av både rullskidor skate och klassisk, och vi hjälper dig gärna att välja rätt typ av rullskida för just dina behov.

Oavsett om du är en erfaren idrottare eller nybörjare inom rullskidåkning, är du välkommen att kontakta oss för rådgivning och hjälp med att hitta rätt utrustning. Vi på Northsport ser fram emot att hjälpa dig att nå dina träningsmål med rätt typ av rullskidor.