Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Vätskesystem

Enkla vätskesystem, vätskebälten och ryggsäckar för löpning, skidåkning och äventyr! Lätta minimalistiska löparryggsäckar och vätskebälten för att kunna njuta av långa turer. Vätskeryggsäckar specialanpassade för toppturer och minimalistiska bärsystem utvecklade av ultralöpare. Vätskebälten som är isolerande för träning och turer på vintern och minimalistiska bälten för löpning och tävlingar. 

COXA WR1 Race Pink

1 399 kr 1 199 kr

Coxa R8 Orange

1 699 kr 1 199 kr

UltrAspire Zygos 4.0

1 499 kr 699 kr

KV+ Thermo Waist Bag

379 kr 249 kr

FlipBelt Classic

379 kr 279 kr

Vätskesystem och Vätskebälten till bra priser

Varför ska man använda ett vätskebälte vid träning?

Att använda ett vätskebälte är ett praktiskt sätt att ha med sig vätska under träning eller långa löprundor. Det gör det enkelt att ta en klunk vatten när du behöver det och du kan vara säker på att du får i dig tillräckligt med vätska under träningen. Uttorkning och dehydrering kan sätta käppar i hjulet för din träning, men med ett vätskebälte kan du undvika det och prestera på topp.

Vid vilken typ av träning passar det att ha vätskebälte?

Om du är en person som gillar att träna långa distanser eller utföra aktiviteter som kräver hårdare ansträngning, såsom löpning, cykling, vandring eller ultralöpning, så är ett vätskebälte ett bra val för dig. Det ger dig möjlighet att ta med dig mer vätska än vad en vanlig vattenflaska eller dricksflaska kan innehålla och håller vätskan nära kroppen så att du alltid har enkel tillgång till den under träningen.