Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Xero Shoes W Scrambler Mid Black/Fig

  • 2 299 kr
  • 1 699 kr

I lager

Ultralätt vandringssko med yttersula från Michelon och 0mm drop samt bred tåbox!

Har du någonsin haft den känslan i slutet av en vandring där du inte kan vänta med att få av dig dina tunga, styva stövlar? Du kommer aldrig att känna det igen när du bär Scrambler Mid, kanske den lättaste och mest bekväma tekniska vandringskängan som någonsin gjorts! Vandra uppför stigar som en bergsget i den här skon! Med bara 267 gram per sko (W37,5) väger ett par Scrambler Mid mindre än bara en känga från många andra företag. Detta är Xero Shoes andra samarbete med Michelin där Scrambler Mid omdefinierar prestanda, komfort och mångsidighet.

DÄCKINSPIRERAD DESIGN- Scrambler Low delar den Michelin-tillverkade, mountainbikedäckinspirerade yttersulan med sitt syskon, Scrambler Mid. Sulan använder Michelins fiberlite-teknologi, ett inbäddat textilskikt som skapar en tunn, lätt, flexibel och stark produkt.

EXTRA SKYDD MED EN "ILLUSION" - Du kanske tittar på Scrambler Mid och tror att den har en tjock sula och att Xero Shoes har avvikit från sitt uppdrag. Långt ifrån. Ovanför yttersulan finns ett tunt lager av Xero Shoes TrailFoam™ som ger dig extra komfort och skydd när du är ute på en tuff stig. Normalt gömmer Xero Shoes detta lager i sina kängor. Men Scrambler Mid lindar båda sullagren runt ovandelen vilket ger en illusion av tjocklek. 

TUFF FRÅN TÅ TILL HÄL - Njut av skyddet du får med Scrambler Mids nötningsbeständiga, veganvänliga, andningsbara ovansida och svetsade sidoväggar och tvålagers tåhätta. Och när elementen ger dig en extra utmaning, fäst din favoritdamask på den medföljande kroken och ta itu med nästa topp!

EN "LÖPARKÄNGA?" - Med denna otroliga kombination av lätthet, flexibilitet, grepp, skydd och komfort kan Scrambler Mid överträffa många traillöparskor. Oavsett om du sätter den idén på prov eller tar den på en dagsutflykt eller en månadslång vandring är Scrambler Mid din perfekta följeslagare till "Live Life Feet First".

Funktioner:

  • Natural FIT: En bred tåbox låter tårna sprida ut sig, slappna av och fungera naturligt.
  • Natural Motion: Scrambler Mid är tillräckligt flexibel för att låta dina fötter böjas, röra sig och böjas på det sätt som fötterna är tänkta att göra. 
  • Noll drop: "xero-drop"-designen (icke-förhöjd häl) möjliggör korrekt hållning och den är byggd lågt mot marken för balans och smidighet.
  • Scrambler Mid har en något tjockare sula på 10mm. Du kan också ta bort den 3,5 mm tjocka innersulan för en mer barfotaupplevelse.
  • Lätt: 267 gram i storlek 37,5!
Storlekstabell
Storlekstabell
EU Storlek
Innersula (cm)
Din fotlängd(cm)
37
23,5upp till ca 23
37,524,0upp till ca 23,5
38
24,5upp till ca 24
38,525,0upp till ca 24,5
39
25,5upp till ca 25
39,526,0upp till ca 25,5
40
26,5upp till ca 26
40,527,0upp till ca 26,5
41
27,5upp till ca 27
41,528,0upp till ca 27,5