Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Oakley Sutro Lite Matte Carbon w/ Photochromic

  • 2 199 kr
  • 1 799 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Oakley Sutro är en modell som kom 2018 och som fort blev populär bland cyklister och skidåkare. Stor ram och lins ger ett obehindrat synfält och en kaxig design. Man ser dessa på flera Tour de France-cyklister av en anledning. Snyggaste glasögonen på marknaden?

Oakley Sutro Lite är en vidareutveckling av Sutro och släpptes under sommaren 2020. Den är Oakleys senaste modell bland sportglasögon. Den saknar ramen på undersidan samt har Unobtanium-gummi på insidan av skalmarna. Något lättare och smidigare alltså. Åker du mycket skidor och stakar kan vi rekommendera Sutro Lite framför Sutro då den är lättare och har mer gummi på skalmarna vilket gör att de sitter bättre.

Oakley använder numera sin nya linsteknologi kallad Prizm. Kortfattat beskrivet så fungerar Prizm-teknologin så att linsen filtrerar bort "bakgrundsbrus" av ljus som stör synen samtidigt som linsen förstärker de färger du behöver för att se med optimal prestanda. Maximal kontrast i alla väder och ljusförhållanden oavsett om det är snöns skiftningar eller vägens sprickor du behöver förstärka. Prizm-teknologi återfinns på nästan alla Oakley-linser.

Det medföljer en hård förvaringsväska samt en mikrofiberpåse som fungerar både som förvaring och rengöring av linsen.

Den fotokromatiska linsen är en allround-lins för alla typer av förhållanden då den anpassar sig efter ljuset. Är det soligt är den mörk och när det mörknar blir den klar.

Ram: Matte Carbon
Lins: Photochromic
Ljusgenomsläpp: 23-69%
Passar i förhållanden: Soligt, molnigt

Modellnummer: OO9463-4539