Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Dubba dina favoritskor!

|4/12, 2022

Dubba dina favoritskor!

Vi har valt att, med några få undantag, ta in skor med minimalistiskt tänk där man fokuserar på noll drop och bred tåbox. Under höst, vinter och vår kan det vara halkigt ute i samband med snö och is och nästan inga varumärken har inbyggd metalldubb i sina skor (gäller VivoBarefoot, Altra, Vibram FiveFingers, Feelmax m.m). Därför rekommenderar vi BestGrip, dubb som man själv skruvar in i sina skor! BestGrip dubbar för skor förbättrar greppet på hala underlag vintertid samt löpning i tuff terräng eller i skog. Dubbarna skruvas enkelt i dina skor vid behov. När behovet försvinner skruvar du ur dubben och sparar till nästa tillfälle! Vi hade gärna sett att fler upptäcker fördelarna med detta svenska företags produkter då vi har använt dessa i flertalet år och fortsätter dubba våra egna skor.

På bilden har vi dubbat ett par Altra Lone Peak 5! Det finns flera varianter på hur du kan placera dina dubbar men då dessa är noll drop så kommer man landa mer på framfoten och då är det fördelaktigt att ha de flesta dubbar under framfoten.

Att använda dubb innebär att du kan använda dina favoritskor året om! Perfekt på minimalistiska skor som ofta kan vara lite hala på vintern. Låt inte dig eller din familj halka omkring i vinter!