Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Altra W Rivera 3 Light / Green

  • 1 699 kr
  • 999 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Altra Rivera 3 - perfekt för de snabbare löppassen!

Altra Rivera 3 är komfortabla löparskor som är idealisk för löpning på asfalt, grusvägar, lätta stigar och löpband. Skon har en Slim FootShape™-passform och formad stoppning i hälen vilket ger en säker känsla och är perfekt för prestanda! En något högre stapelhöjd på 28 mm konstrueras med Altra EGO™-mellansula för en mjuk men responsiv löptur. Skon passar även till vardagsbruk tack vare sitt neutrala och avskalade utseende.

Rivera 3 har en slitstark och greppande yttersula gjord av MaxTrac-gummi. Yttersulan ger bra grepp på både torra och våta ytor vilket gör den lämplig för löpning i olika väderförhållanden. Skon har också ventilerande nät och lager av mesh-material som hjälper till att hålla fötterna svala och bekväma under löpning.

Altra Rivera 3 har en FootShape-tåbox som ger mer utrymme för tårna att sprida sig naturligt vilket kan hjälpa till att minska skador och öka stabiliteten. Skon har självklart också en Zero Drop-plattform i sann Altra-anda vilket innebär att det inte finns någon höjdskillnad mellan häl och tå. Detta kan hjälpa till att minska belastningen på hälsenan och främja en naturlig löpstil.

Typ: Allround löparskor
Underlag: Fast (asfalt, grus, stigar)
Löpstil: Neutral
Vikt: 278 gram per sko
Drop: 0 mm/Stapelhöjd: 28 mm
Lämpliga för: Vanlig löpning/träning/vardag