Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Altra M Superior 5 Dark Clay

  • 1 699 kr
  • 999 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

 

Nya Superior 5!

Den är lätt, den är snabb, och den är trail-running-ready med en MaxTrac™ yttersula med grovt mönster. Den uppdaterade och avtagbara StoneGuard™ använder mindre material och är ännu lättare medan den "burrito"-formade plösen ger en inlåst känsla.

Funktioner:

FOOTSHAPE™ - Altras signatur FootShape™ -komfort ger dina fötter mer utrymme att sitta naturligt och är utformad för att hantera biologiska skillnader i herr- och kvinnofötter.

BALANCED CUSHIONING - Altras Balanced Cushioning™ -plattform placerar din häl och framfot på lika avstånd från marken, vilket uppmuntrar bättre inriktning, bättre form och en landning med låg stöt.

QUANTIC™ - Altras Quantic™ -skum erbjuder en lyxig och lätt vadderad mellansula, designad för mil efter mil med komfort.

MAXTRAC™ - Altras grieppande MaxTrac™ yttersula ger den perfekta kombinationen av grepp, grepp och hållbarhet på alla typer av terräng.

TRAILCLAW™ - Dessa kantade klackar på yttersulan är strategiskt placerade för att ge extra grepp under foten.

GAITERTRAP ™ - Denna krok-och-ögla-flik gör det möjligt för Altras axelbandslösa damask att enkelt fästa i skon vilket ger skydd mot stenar och skräp.

INNERFLEX™ - Dessa gallerliknande spår i mellansulan är utformade för att ge flexibilitet och rörelse.

Tekniska specifikationer:

  • Vikt: 251 g
  • Mellansula: Quantic™
  • Yttersula: MaxTrac™
  • Sulans höjd: 21 mm

Altra M Timp 4 Black/Blue

1 998 kr 1 199 kr

Altra W Torin 7 White/Black

1 799 kr 1 599 kr