Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Altra M Escalante Racer Black/Green

  • 2 099 kr
  • 1 349 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.


Altras välkända racingsko!

Är  det möjligt att begränsa en limited edition? Inte den här. Tidigare  fanns Escalante Racer endast tillgängligt som limited edition’s kring  stora löpevenemang. Skons popularitet ökade lika fort som den är snabb,  så beslut togs för att ta med modellen i ordinare modellprogrammet så  den är tillgänglig hela tiden.
Escalante  Racer är byggd för att prestera med vår nya kraftfulla plush Altra EGO ™  mellansula som är en aning fastare och med lite mindre dämpning jämfört  med Escalante 2.5. Det ger en optimal respons och löpkänsla i varje  steg.
Ovandelen  andas bättre, och hälkappan är lättare och tightare för bättre känsla  och komfort på tävlingar och på snabbare löppass. Race on, Escalante!

Vi  på Northsport tycker att denna sko är ett perfekt mellanting mellan de  mer traditionella Altra-skorna och rena barfotaskor! Escalante Racer är  väldigt lätt och med responsiv sula men som ändå ger viss dämpning!  Riktigt fin känsla i dessa och kan användas till betydligt mer än bara  intervaller och tävlingar.

Tekniska specifikationer:

Vikt: 162 gram
Total sultjocklek: 22 mm
Dämpning: Lätt
Plattform: Fulldämpad Zero Drop™ plattform och FootShape™ tåbox

Innersula: 5 mm Counter Footbed
Mellansula: Altra EGO™ med InnerFlex™
Yttersula: FootPod™ Teknologi
Ovandel: Engineered Knit (ger en sockliknande känsla)
Idealiska användningsområde: Löpning på asfalt/löpband, tävling och snabba pass